Probleme gat limba
Buna ziua,
De ani de zile aveam pe lateralul limbii partea dreapta niste mugurasi putin mai mari ca bobul de orez, o zona asa mai buburuzata proieminenta.Am reflux si in timp am tot luat tratament, nu fumez nu beau alcool.In urma cu o luna am avut o usturime in gat apoi flegma si harcaiala in gat.Am tot luat trachisan, decasept...ceaiuri lamaie, ghimbir.Dupa ce a trecut acea sa zic raceala m-am trezit intr o dimineata cu o durere in zona acelor muguri, bilute marite de pe partea dreapta a limbii.Am tot luat faringosept, tantum, am badijonat dar usturmea nu trece maimult am vazut pe baza limbii in fundul gatului niste iritatii si 2-3 bobite rosii, dimineata limba cam alba.Ma cam ustura in gat pe dreapta si pe limba cand mananc in zona aceia.Am facut niste analize precum eletroforeza, hemoleucograma, proteina c reactiva, exudat totul normal.Imi puteti da un sfat sa scap de aceasta usturime in acea zona?Mentionez am deviatie sept partea dreapata, respir doar pe gura noaptea gura uscata si tot pe dreapata operatie otita cu paracenteza ramasa si care mau supureaza cand sunt racit in special si cedeaza la amoxacilin.
De ani de zile aveam pe lateralul limbii partea dreapta niste mugurasi putin mai mari ca bobul de orez, o zona asa mai buburuzata proieminenta.Am reflux si in timp am tot luat tratament, nu fumez nu beau alcool.In urma cu o luna am avut o usturime in gat apoi flegma si harcaiala in gat.Am tot luat trachisan, decasept...ceaiuri lamaie, ghimbir.Dupa ce a trecut acea sa zic raceala m-am trezit intr o dimineata cu o durere in zona acelor muguri, bilute marite de pe partea dreapta a limbii.Am tot luat faringosept, tantum, am badijonat dar usturmea nu trece maimult am vazut pe baza limbii in fundul gatului niste iritatii si 2-3 bobite rosii, dimineata limba cam alba.Ma cam ustura in gat pe dreapta si pe limba cand mananc in zona aceia.Am facut niste analize precum eletroforeza, hemoleucograma, proteina c reactiva, exudat totul normal.Imi puteti da un sfat sa scap de aceasta usturime in acea zona?Mentionez am deviatie sept partea dreapata, respir doar pe gura noaptea gura uscata si tot pe dreapata operatie otita cu paracenteza ramasa si care mau supureaza cand sunt racit in special si cedeaza la amoxacilin.
24 comentarii
problema de pe limba.. este cea mai mica problema din care o aveti. defapt Limba este Oglinda tractului Digestiv... inflamatia de pe tractul digestiv se manifecta pe limba si faringe
1 consult gastrologie cu investiagtii amanuntite
2 consult ORL.. in vederea tratamentului sau operatiei
tratam Cauza problemelor.. nu doar problema
1 consult gastrologie cu investiagtii amanuntite
2 consult ORL.. in vederea tratamentului sau operatiei
tratam Cauza problemelor.. nu doar problema
Domnule Doctor,
Va rog frumos cateva precizari.
Operatie la limba, ureche sau nas?
Pentru usturime limba ce sa mai iau, mentionez ca am pt reflux inceput de o saptamana emanera, gastrofait si gaviscon.
Poate ajunge acel acid pana la partea laterala a limbi sa o buburuzeze si irite?Da obicei dorm pe dreapta iar daca beau si o cana de apa simt apa ca se intoarce uneori daca ma intind in pat inapoi in gat.
Analizele pe care am spus ca le-am facut puteau arata daca era ceva mai grav?
Va multumesc !
Va rog frumos cateva precizari.
Operatie la limba, ureche sau nas?
Pentru usturime limba ce sa mai iau, mentionez ca am pt reflux inceput de o saptamana emanera, gastrofait si gaviscon.
Poate ajunge acel acid pana la partea laterala a limbi sa o buburuzeze si irite?Da obicei dorm pe dreapta iar daca beau si o cana de apa simt apa ca se intoarce uneori daca ma intind in pat inapoi in gat.
Analizele pe care am spus ca le-am facut puteau arata daca era ceva mai grav?
Va multumesc !
1. medicul ORL care o sa vada nasul.. o sa spuna daca deviatia de sept trebuie operata sau aio hipertofia de cornet de la acel reflux in somn..si se poate trata
2 limba sta in contact cu dantura// acele bubite.. care le vezi.. pot fi si de la gingiii inflamate..sau pot fi papile gustative normale. nu te mai uita in gat si limba.. daca nu ai studii medicale
3. ca sa recomand ceva tratament si regim.. tre sa vorbesc cu pacientul.. cel putin un consult Online cu camera pe watsapp
intri pe orlpascani punct ro
gaseti toate informatiiel necesare
2 limba sta in contact cu dantura// acele bubite.. care le vezi.. pot fi si de la gingiii inflamate..sau pot fi papile gustative normale. nu te mai uita in gat si limba.. daca nu ai studii medicale
3. ca sa recomand ceva tratament si regim.. tre sa vorbesc cu pacientul.. cel putin un consult Online cu camera pe watsapp
intri pe orlpascani punct ro
gaseti toate informatiiel necesare
Domnule doctor,
Cu riscul de a nu mi se raspunde de a fi...cu respect si scuze revin si va intreb.
1.Acest reflux pe care il simt il stiu de ani, pentru care am reinceput tratament cu omeran si gaviscon poate, are puterea de a inflama baza limbii, papilele laterale si deasupra limbii, forma acele excrecente rosii de pe partea dreapta.Faptul ca acestea sunt doar pe partea dreapta are legatura cu dormitul pe dreapta ?
2.In cat timp daca am inceput tratamentul se vor remedia, remite acele inflamatii?
3.Sprayl anaftin este util pot folosi ?Gargara cu infuzie de rostopasca poate fi facuta sau face mai rau?
Cu riscul de a nu mi se raspunde de a fi...cu respect si scuze revin si va intreb.
1.Acest reflux pe care il simt il stiu de ani, pentru care am reinceput tratament cu omeran si gaviscon poate, are puterea de a inflama baza limbii, papilele laterale si deasupra limbii, forma acele excrecente rosii de pe partea dreapta.Faptul ca acestea sunt doar pe partea dreapta are legatura cu dormitul pe dreapta ?
2.In cat timp daca am inceput tratamentul se vor remedia, remite acele inflamatii?
3.Sprayl anaftin este util pot folosi ?Gargara cu infuzie de rostopasca poate fi facuta sau face mai rau?
1 da
2.. 3 SPATAMANI MINIM SAU 3 LUNI deinde cat de corect este regimul alimentar
3.. da. da e de bine..si ceva uleios sa unga faringele
2.. 3 SPATAMANI MINIM SAU 3 LUNI deinde cat de corect este regimul alimentar
3.. da. da e de bine..si ceva uleios sa unga faringele
Am citit in postarile Dtra si am luat si qenzima q10 cu ulei de catina, pentru uns am luat si un faringo spray dar nu stiu daca trebuie sa-l folosesc alternativ cu anaftin spray sau numai unul din ele.Din toata experienta dtra ce parere aveti si de gargara cu infuzie de marul lupului...e riscanta, toxica?.
Va multumesc si multa sanatate sa puteti fi alaturi de cei in suferinta!
Va multumesc si multa sanatate sa puteti fi alaturi de cei in suferinta!
Domnule Doctor, revin si va mai cer un mic ajutor, un sfat.Daca pun cateva picaturi de vitamina A uleioasa pe limba aceasta se resoarbe sau se spala de catre saliva?Cum sa procedez ca vitamina a sa ajunga spre baza limbi acolo unde simt uscat/usturime?
Se pun 4.5 pic pe limba
Se amesteca cu saliva cam 1 minut
În acest timp ajunge sa ungă toată cavitatea bucală. Limba și faringele după ce înghiți acel amestec
Se amesteca cu saliva cam 1 minut
În acest timp ajunge sa ungă toată cavitatea bucală. Limba și faringele după ce înghiți acel amestec
Buna seara!
Citind in postarile dumneavoastra am vazut ca recomandati si Voseptol.Va intreb in arsurile, iritatia pe faringe si pe limba de la reflux este indicat acest medicament ?Intreb deoarece folosind cateva pasile observ ca in timp ce le am in gura ma ustura limba si gatul in zonele iritate.Multumesc!
Citind in postarile dumneavoastra am vazut ca recomandati si Voseptol.Va intreb in arsurile, iritatia pe faringe si pe limba de la reflux este indicat acest medicament ?Intreb deoarece folosind cateva pasile observ ca in timp ce le am in gura ma ustura limba si gatul in zonele iritate.Multumesc!
nu la toata lumea merge Menta si uleiurile volatile de eucalipt
faptul ca nu le tolerezi confirma ce am spus, ca ai mari probleme gastro intestinale si necesta investigatii serioase la Gastrologie
faptul ca nu le tolerezi confirma ce am spus, ca ai mari probleme gastro intestinale si necesta investigatii serioase la Gastrologie
In aceasta situatie ce imi recomandati..Faringosept, tantum..?
Tratament..
Se recomanda după un consult. La cab sau online. Personalizat. Pt. Cauza problemei. Nu tratam doar problema.
Aici se dau sfaturi
Se recomanda după un consult. La cab sau online. Personalizat. Pt. Cauza problemei. Nu tratam doar problema.
Aici se dau sfaturi
Azi am mai descoperit ceva in urma unui exudat nazal, ca am si stafilococ auriu in nas.Poate acesta sa irite gatul, limba alaturi de reflux?
Am reusit sa merg la un consult orl.Medicul sa uitat in gat si ci o oglinda mica de doua ori nu stiu daca in acest mod vede si baza limbii dar a zis ca gatul e foarte rosu as avea si o faringita cronica.La nas a zis ceva de cornet marit.Ca tratament mi a spus sa continui ce am pentru stomac si mi -a dat niste sprayuri de pus in nas Nasonex, Rhinxyl si Rinopanteina ceea ce farmacistului i sa parut cam multe.Continua sa ma usture limba pe dreapta si in gat tot pe dreapta si coincide cu nara pe care pot cat de cat respira datorita deviatiei de sept stanga fiind blocata.Pentru ca uneori simt usturime si in sus spre nara, rinofaringe ma intreb si va intreb iritarea acea in gat drepata si usturime nu e cauzata ca curge ceva din nara?
Ai găsit remediu pana la urma?Și pe mine ma ustura, deranjează tot la baza limbii pe dreapta.
1. test Helicobacter...
2. consult gastrologie
de la vaful limbii pana la colon.. tot tractul digestiv are acela s nerv n.Vag si acela s sistem limfatic...
cauza suferintelor voastre este in Abdomen
alimentatiia incorect sau inflamatia gastrointestinala, microbiomul de proasta calitate
2. consult gastrologie
de la vaful limbii pana la colon.. tot tractul digestiv are acela s nerv n.Vag si acela s sistem limfatic...
cauza suferintelor voastre este in Abdomen
alimentatiia incorect sau inflamatia gastrointestinala, microbiomul de proasta calitate
Bună ziua domnule doctor vreau sa va întreb DC arde limba, obrazul în gat simt ceva inflamat ca și cum as avea ceva, când arde o jumătate de limba când arde obrazul este și limba alba nu mai trece cu nimic am încercat de toate am făcut farmacie acasă și nu dispare cu nimic.Ajutatima cu un sfat va rog frumos.Am făcut endoscopie și a ieșit gastrita eritematos nu mia dat nici un tratament decât regim.Eu cred ca mor din asta nu mai am scăpare.
indiferent de Motiv.. ne neastem ca sa Murim..asa ca relax.
conteaza ce faci intre nastere si moarte.. in rest nu conteaza de ce murim
1. limba este Oglinda tractului digestiv.deci cum arata limba asa arata si intestinele Dvs
2. regimul trebuie sa fie corect si strict ales
3 trebuie tratata inflamatia de pe stomac si intestine plus probiotice
PS.. in rest daca doriti ceva personalizat sau veniti la pascani sau facem consult Online cu camera
conteaza ce faci intre nastere si moarte.. in rest nu conteaza de ce murim
1. limba este Oglinda tractului digestiv.deci cum arata limba asa arata si intestinele Dvs
2. regimul trebuie sa fie corect si strict ales
3 trebuie tratata inflamatia de pe stomac si intestine plus probiotice
PS.. in rest daca doriti ceva personalizat sau veniti la pascani sau facem consult Online cu camera
Am început sa am atacuri de panica de la senzațiile astea nu pot avea grija de copii ca ma arde mereu gura nu pot sa fac nimic am făcut și depresie am și anxietate și nimeni nu îmi zice nimic sau sa îmi dea un tratament sa meargă. Iau tratament de la psihiatru parca nu face nici un efect.Nu vreau sa mor de pe acu am 37 ani, am copii de crescut.!!offfDoamne
Și la 37. Ani..
Ce înălțime ai și câte kg??
Ai făcut test helucobacter. Ecografie abdominala. Consult gastrologie??
Ce înălțime ai și câte kg??
Ai făcut test helucobacter. Ecografie abdominala. Consult gastrologie??
Am 65kg, 1, 65m am făcut control la gastroenterolog, endoscopie, exhudate lingual, faringean, am fost la orl, am fost la stomatologi 2 la nr, am fost la psihiatru, nici nu mai știu unde am fost.nu știu dacă mai e ceva de făcut cred ca singurul om care ma mai poate ajuta e POPA !!!!Mam dus în jos de tot nu mai am vlaga, putere, am ragaieli multele, gaze multele, meteorism abdominal.de toate și nu exista un remediu pt mine.
Normal ca exista..
Fix din acest motiv.
ragaieli multele, gaze multele, meteorism abdominal.
Fix de la asta suferă și gatul
Doar ca nu pot da tratament aivi
Fără sa vorbim
Fără să-ți explic mecanismul de ce..
Sau vii la pascani
Sau facem un consult cu camera pe whatsapp sau facebook
Fix din acest motiv.
ragaieli multele, gaze multele, meteorism abdominal.
Fix de la asta suferă și gatul
Doar ca nu pot da tratament aivi
Fără sa vorbim
Fără să-ți explic mecanismul de ce..
Sau vii la pascani
Sau facem un consult cu camera pe whatsapp sau facebook
Am înțeles!Dar sincer sa va spun nu îmi permit în momentul asta o consultație știu ca am mare nevoie de tratament dar nu am.Dumnezeu cu mila lui.Sufăr asa ce sa fac.La doctori am fost cu bilete de trimitere oricum va mulțumesc pt timpul acordat !Dacă o sa pot strânge bănuți va caut.Sanatate va doresc!Sunteți un medic de nota 100!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Usturime Limba
- 1acid stomac posibila afectiune?
- 2usturime limba
- 3Iritatie limba
- 3Papile gustative rosii
- 1Usturime pe peretii interior ai obrajilor si lateralele limbii
- 2Ulceratie cerul guri
- 2Limba alba si dureroasa
- 4Mâncărime în gat pe gingii pe limba însoțite și de usturimi
- 8Usturime limba si raguseala
- 3Ma arde limba si cerul gurii