Urmarile unui abuz
BUNA ZIUA LA VARSTA DE 13 ANI AM FOST ABUZAT SEXUAL DE DOI BAIETI MAI MARII MAI PRECIS MI AU INTRODUS IN FUND O BILA METALICA DESTUL DE MARE, DE LA ACEEA DATA AM SIMTIT O SCHIBARE, TOT TIMPUL O OBOSEALA CU SENZATII DE VARSATURII, BALONARE, CONSTIPARE, DURERII DE CAP, de la acea varstra nu mai mam dezvoltat, si am durerii constante sub burta partea stanga, nu am familie, datorita opriri de dezvoltare am ramas cu un penis de 13cm egal cu varstra la care am fost abuzat, nu mai pot munci cum fac efort simt o durere acuta, in prteae indicata,
La ecografie nu se vede nimic, am facut si colonoscopie si tot nu sa gasit nimic, ma intreb dupa 36 de ani cum a evoluat, in ce staj e acea bila metalica, de numai poata fi vazuta la nici un aparat, eco, colo, irm.
Adevarul este ca ma simt si sunt ca un handicapat, as dori sa ma videc sau sa stiu daca este vreo solutie, sau speranta pentru mine.
VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNSUL DV STRA
La ecografie nu se vede nimic, am facut si colonoscopie si tot nu sa gasit nimic, ma intreb dupa 36 de ani cum a evoluat, in ce staj e acea bila metalica, de numai poata fi vazuta la nici un aparat, eco, colo, irm.
Adevarul este ca ma simt si sunt ca un handicapat, as dori sa ma videc sau sa stiu daca este vreo solutie, sau speranta pentru mine.
VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNSUL DV STRA
4 comentarii
Draga Je suis,
Am citit cu mare amaraciune ce ai scris.Dar primul gand a fost ca, in ciuda sechelelor cu care ai ramas, esti un om care stie sa mearga mai departe, ceea ce este extraordinar. Ar trebui sa te vezi asa, un om puternic, desi, stiu, din afara intotdeauna lucrurile par mai simple.
Daca nu ti-au gasit acea bila nici la eco si nici la colonoscopie inseamna ca ea NU mai exista in colon! Ai eliminat-o probabil fara sa simti, fiind atunci sub soc. Foarte probabil ca starile tale sunt urmare a abuzului, sunt efecte ale traumei fizice si psihice prin care ai trecut. Ideea e ca, desi a trecut atata timp, iti poti ameliora viata! Daca ai posibilitatea, mergi cu incredere la un psihoterapeut, trebuie sa inveti, sa fii ajutat, sa treci cu adevarat peste ceea ce s-a intamplat atunci.
Cu cate un pas in plus inainte, poti avea o viata normala. Si cred ca ai toate sansele, faptul ca ai scris aici e semn ca iti doresti asta, ca ai vointa.
Iti doresc tot binele, iti doresc sa fii sigur ca nu mai ai nimic nedorit in intestine si mai ales, iti doresc sa crezi ca ceea ce a fost este in trecut, iar tu poti avea un prezent asa cum vrei tu!
Sanatate deplina!
Roaga medicul de familie, daca ai, (daca nu, poti merge ori la o fundatie, ne putem interesa, ori la cineva care sa te ajute voluntar) sa ai consilierea care sa te ajute.
Am citit cu mare amaraciune ce ai scris.Dar primul gand a fost ca, in ciuda sechelelor cu care ai ramas, esti un om care stie sa mearga mai departe, ceea ce este extraordinar. Ar trebui sa te vezi asa, un om puternic, desi, stiu, din afara intotdeauna lucrurile par mai simple.
Daca nu ti-au gasit acea bila nici la eco si nici la colonoscopie inseamna ca ea NU mai exista in colon! Ai eliminat-o probabil fara sa simti, fiind atunci sub soc. Foarte probabil ca starile tale sunt urmare a abuzului, sunt efecte ale traumei fizice si psihice prin care ai trecut. Ideea e ca, desi a trecut atata timp, iti poti ameliora viata! Daca ai posibilitatea, mergi cu incredere la un psihoterapeut, trebuie sa inveti, sa fii ajutat, sa treci cu adevarat peste ceea ce s-a intamplat atunci.
Cu cate un pas in plus inainte, poti avea o viata normala. Si cred ca ai toate sansele, faptul ca ai scris aici e semn ca iti doresti asta, ca ai vointa.
Iti doresc tot binele, iti doresc sa fii sigur ca nu mai ai nimic nedorit in intestine si mai ales, iti doresc sa crezi ca ceea ce a fost este in trecut, iar tu poti avea un prezent asa cum vrei tu!
Sanatate deplina!
Roaga medicul de familie, daca ai, (daca nu, poti merge ori la o fundatie, ne putem interesa, ori la cineva care sa te ajute voluntar) sa ai consilierea care sa te ajute.
Buna ziua, uneori lucrurile se întâmplă aşa cum noi nu ne-am dori să se întâmple. Regretele ne blochează, iar anxietatea cu privire la umilinţa pe care v-aţi simţit nevoit să o înduri în trecut produce efecte "secundare". Vreau să ştii că nu sunteţi singurul caz de acest gen pe care l-am întâlnit, iar din ceea ce observ, cunoaşteţi câteva soluţii pentru a merge mai departe.
Problemele de sănătate pe care le-aţi descris apar pe bază de stres şi anxietate. Gândurile dumneavoastră îşi vor găsi liniştea dacă vă împăcaţi cu trecutul. Acum, gândul încă necontrolat este singura formă de abuz, involuntar, ce poate fi oprit cu ajutorul unui psiholog clinician specializat în psihoterapie.
Vă doresc numai bine.
Problemele de sănătate pe care le-aţi descris apar pe bază de stres şi anxietate. Gândurile dumneavoastră îşi vor găsi liniştea dacă vă împăcaţi cu trecutul. Acum, gândul încă necontrolat este singura formă de abuz, involuntar, ce poate fi oprit cu ajutorul unui psiholog clinician specializat în psihoterapie.
Vă doresc numai bine.
JE SUIS vreau si eu sa iti dau un sfat cere ajutorul lui DUMNEZEU sa te ajute sa poti trece peste asta numei EL o poate face EL te iubeste asa cum esti in fata LUI esti un om normal ca totii oameni DOMNUL ISUS SA ITI DE-A PUTERE !!
consulta un psihoterapeut si iti doresc tot binele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6In ce masura si cum ne pot afecta traumele suferite in copilarie?
- 4Cum ma poate afecta o trauma suferita in copilarie?
- 9Se invinovateste degeaba.
- 6La varsta de 15 ani tatal ei a incercat sa o violeze... Acum are depresie?
- 2sunt cumva vreun caine?
- 10am fost abuzata sexual la 7 ani si am ramas cu urme foarte adanci in suflet
- 1De ce nu e bine sa abuzam de relatiile sexuale.
- 8Abuz emotional si sexual din partea sotului
- 4Fata de 10 ani a spus ca la vârsta de 8 ani a fost violata
Mai multe informații despre: abuzul sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: