Urinez de multe ori noaptea și nu ma odihnesc
Am 58 de ani în luna mai m- am operat scăpăm urina și mi s - a pus bandeleta.După operație dr chirurg mi- a zis ca e normal ca 3- 4 luni sa mai scap un pic dar vad ca seara și noaptea ma duc și de 4- 6 ori la baie cateodata ma scap și pe mine pana ajung la baie cu toate ca baia este în camera doar fac câțiva pași. Sa fie tot de la operatie sau sa fie ceva urologic? Unde sa merg? Vreau raspuns de la un medic
1 comentarii
Buna ziua...
Daca nu gasiti limbaj comun cu medicul curant, ar fi bine sa mergeti la un medic urolog si sa faceti urocultura cu analiza generala urina si singe, o ecografie a aparatului urinar, rinichi, vezica urinara si urina reziduala + sa faceti probleme functionale (URODINAMICE) pentru a clarifica de ce geneza sunt dereglarile :
- neurologice
- endocrine
- urologice (infectioase)
Succese si multa sanatate va dorim !
Daca nu gasiti limbaj comun cu medicul curant, ar fi bine sa mergeti la un medic urolog si sa faceti urocultura cu analiza generala urina si singe, o ecografie a aparatului urinar, rinichi, vezica urinara si urina reziduala + sa faceti probleme functionale (URODINAMICE) pentru a clarifica de ce geneza sunt dereglarile :
- neurologice
- endocrine
- urologice (infectioase)
Succese si multa sanatate va dorim !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Cand trebuie repetata urocultura?
- 0Ruptură de perineu - dupa operatie
- 3Urinari frecvente.
- 3Adenom de prostată operat
- 0Ajutor va rog ! De mica mă știu cu incontinenta urinara
- 1Incontinenta urinara
- 0Orice sfat ar fi de ajutor
- 1Ruptura perineu
- 0Operata de ruptura perineu
- 0Ce este eco vezica polimictionala
- 2Pierdere urina
Mai multe informații despre: urinarea in timpul noptii incontinenta urinara la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: