Incontinenta urinara
Buna ziua! Am 24 de ani si de ceva timp am scurgeri de urina necontrolate. Atat cand stranut, tusesc sau iau o greutate, cat si in repaus de multe ori. Am nevoie aproape continua de a urina, merg la toaleta chiar si peste 10 ori pe zi, iar noaptea mai tot timpul fac pe mine pana ajung la toaleta. Am luat si Uractiv forte si Feminost, dar in zadar. Mentionez ca dureaza de cateva saptamani bune si imediat dupa un contact sexual mai violent cu iubitul meu am inceput sa urinez foarte frecvent si sa pierd urina involuntar, sa nu pot controla senzatia de urinare. Este posibil ca in timpul actului sexual sa fi lezat vezica urinara? Ma puteti ajuta cu un sfat, va rog? Ce e de facut? Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa efectuati analize: un sumar de urina si o urocultura, sa mergeti la un medic ginecolog si la un medic urolog pentru a depista ce aveti. Diagnosticul se poate pune in urma efectuarii unor analize si ecografii.
O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes International Romania
Make Women Matter
va recomandam sa efectuati analize: un sumar de urina si o urocultura, sa mergeti la un medic ginecolog si la un medic urolog pentru a depista ce aveti. Diagnosticul se poate pune in urma efectuarii unor analize si ecografii.
O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes International Romania
Make Women Matter
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2incontinenta urinara la adolescent
- 9nu se poate asta sa fie problema! :(((
- 2sotul meu urineaza in timpul noptii fara sa-si dea seama
- 3probleme cu urinatul
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 11Probleme la urinare
- 1Incontinenta urinara mai ales dupa urinare.
- 0interventie adenom prostata
- 2Am usturimi si incontinenta urinara si doctorii nu stiu ce tratament sa imi dea
- 0Prolaps uterin si incontinenta urinara
- 2Enurezis diurn si nocturn la un copil de 6 ani
- 0Ajutor va rog ! De mica mă știu cu incontinenta urinara
- 0Orice sfat ar fi de ajutor
- 1Ruptura perineu
- 0Operata de ruptura perineu
- 2Pierdere urina
Mai multe informații despre: Incontinenta urinara incontinenta urinara la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: