Urgent, vă rog! Administrare antibiotic si antitermic copil 5 ani

Bună dimineața!
Copilul meu în vârstă de 5ani, a primit de la spital tratament cu antibiotic la 12ore și antitermice alternate la 4ore.Ingrijorarea mea vine din faptul ca după 24 de ore întâmplarea face ca cele două tipuri de medicamente sa se suprapuna( administrarea de antibiotic cu cea de antitermice). Întrebarea mea este dacă se pot administra unul după celalalt sau este un interval de timp pe care trebuie să-l las sa treacă între cele două administrari?
Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Copilul meu în vârstă de 5ani, a primit de la spital tratament cu antibiotic la 12ore și antitermice alternate la 4ore.Ingrijorarea mea vine din faptul ca după 24 de ore întâmplarea face ca cele două tipuri de medicamente sa se suprapuna( administrarea de antibiotic cu cea de antitermice). Întrebarea mea este dacă se pot administra unul după celalalt sau este un interval de timp pe care trebuie să-l las sa treacă între cele două administrari?
Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!
2 comentarii

De regula respectati perioada atibioticului si decalati cu o jumatate de ora ori mai mult antitermicul, apoi reveniti.

Vă mulțumesc pentru răspuns!am reușit pe parcursul întregii zile sa decalez, usor-usor, antitermicele.intrebasem de azi-noapte că urma să coincidă orele in această noapte.dar astăzi am reușit să le decalez! sănătate multă, vă doresc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Stafilococ aerius
- 1Pneumococ nas, anemie, tratament in branula la domiciliu, încă bolnav.
- 0Vomă după antibiotic
- 0Izoniazida
- 2Bebe 1 luna
- 2Un ajutor vă rog - antibiotice la bebeluș de o lună
- 1Bebeluș de 1 lună și 2 săptămâni
Mai multe informații despre: antibioticele la copii antitermicele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: