Urgent, vă rog! Administrare antibiotic si antitermic copil 5 ani | Forumul Medical ROmedic

Urgent, vă rog! Administrare antibiotic si antitermic copil 5 ani

01-04-2023
Gabita v
Nu este medic/terapeut
Gabita v
Bună dimineața!
Copilul meu în vârstă de 5ani, a primit de la spital tratament cu antibiotic la 12ore și antitermice alternate la 4ore.Ingrijorarea mea vine din faptul ca după 24 de ore întâmplarea face ca cele două tipuri de medicamente sa se suprapuna( administrarea de antibiotic cu cea de antitermice). Întrebarea mea este dacă se pot administra unul după celalalt sau este un interval de timp pe care trebuie să-l las sa treacă între cele două administrari?
Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!
2 comentarii
0
01-04-2023, ora 20:16
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
De regula respectati perioada atibioticului si decalati cu o jumatate de ora ori mai mult antitermicul, apoi reveniti.
0
01-04-2023, ora 21:38
Gabita v
Nu este medic/terapeut
Gabita v
Vă mulțumesc pentru răspuns!am reușit pe parcursul întregii zile sa decalez, usor-usor, antitermicele.intrebasem de azi-noapte că urma să coincidă orele in această noapte.dar astăzi am reușit să le decalez! sănătate multă, vă doresc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul