ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Bebe 1 luna

07-03-2024
Bobo23
Nu este medic/terapeut
Bobo23
Bună seara vă scriu ca am o nelămurire în legătură cu bebelușul meu în vârstă de o lună.. de câteva zile bune îi curg ochii câteodată mai puțin câteodată mai mult.. mai nou acum tușește foarte rău adică se aude ceva din gât gen și ieri spre dimineață soția a văzut ca îi curge și o ureche..

Problema este în felul următor… am fost cu el la urgențe la spital în Anglia.. l-au consultat i-a luat greutate toate bună l-au ascultat la plămâni tensiunea etc s-a uitat în gât totul ok.. dar doctorul pediatru i-a dat antibiotic ptr ca sa uitat in urechea lui și a văzut ca are o infecție.. și i-a dat ceva de genul co-amoxiclav care conține penicilina.. în seara asta i-am dat spre îndrumare medicului.. problema este ca până acum el nu prea plângea era un copil ok.. dar văd ca în seara asta de când i-am dat antibiotic are crize de plâns e adevărat ca în ultimile zile se văita și de burtica probabil și colici.. dar acum mititelul face foarte rău și plânge..

Întrebarea mea e OK da îi dăm antibiotic? Cum ne-a zis medicul sau să nu îi mai dau ? Pentru ca ne-a zis ca da ochii nu au nimic grav chiar dacă îi curg doar ca are infecție într-o ureche.. va rog sa ma ajutați ca plânge mititelul și nu mai putem să-l calmăm..

Vă mulțumesc o seară bună!
2 comentarii
0
07-03-2024, ora 09:09
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
NU e ok..s a curga urechiusa.. posibil are deja timpan fisurat de la infectie
nu e ok sa se trateze la domiciliu un copil care tuseste.. fiindca la acesta varsta.. este riscul foarte rapid sa faca Pneumonie

faceti tot ce a spus medicul si va intoarceti la Pediatru ssau la urgente.. daca starea se agraveaza
Urechea trebuie uscata bine in interior cu servetele de hartie..sa traga acea infectie afara
0
07-03-2024, ora 14:10
Bobo23
Nu este medic/terapeut
Bobo23
Bună ziua domnule doctor vă mulțumesc pentru răspuns. A spus ca nu are nimic la plămâni și ca tuse o are din cauza mucilor din gât sau ceva de genul.. și ca cu antibiotic asta o să se facă bine.. chestia e ca mi s-a părut așa aiurea să îi să dea antibiotic la un bebeluș de o lună și câteva zile.. este adevărat ne-a spus să îi dăm doar 0.2 ml de antibiotic credeți ca e ok ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.