Bebe 1 luna
Bună seara vă scriu ca am o nelămurire în legătură cu bebelușul meu în vârstă de o lună.. de câteva zile bune îi curg ochii câteodată mai puțin câteodată mai mult.. mai nou acum tușește foarte rău adică se aude ceva din gât gen și ieri spre dimineață soția a văzut ca îi curge și o ureche..
Problema este în felul următor… am fost cu el la urgențe la spital în Anglia.. l-au consultat i-a luat greutate toate bună l-au ascultat la plămâni tensiunea etc s-a uitat în gât totul ok.. dar doctorul pediatru i-a dat antibiotic ptr ca sa uitat in urechea lui și a văzut ca are o infecție.. și i-a dat ceva de genul co-amoxiclav care conține penicilina.. în seara asta i-am dat spre îndrumare medicului.. problema este ca până acum el nu prea plângea era un copil ok.. dar văd ca în seara asta de când i-am dat antibiotic are crize de plâns e adevărat ca în ultimile zile se văita și de burtica probabil și colici.. dar acum mititelul face foarte rău și plânge..
Întrebarea mea e OK da îi dăm antibiotic? Cum ne-a zis medicul sau să nu îi mai dau ? Pentru ca ne-a zis ca da ochii nu au nimic grav chiar dacă îi curg doar ca are infecție într-o ureche.. va rog sa ma ajutați ca plânge mititelul și nu mai putem să-l calmăm..
Vă mulțumesc o seară bună!
Problema este în felul următor… am fost cu el la urgențe la spital în Anglia.. l-au consultat i-a luat greutate toate bună l-au ascultat la plămâni tensiunea etc s-a uitat în gât totul ok.. dar doctorul pediatru i-a dat antibiotic ptr ca sa uitat in urechea lui și a văzut ca are o infecție.. și i-a dat ceva de genul co-amoxiclav care conține penicilina.. în seara asta i-am dat spre îndrumare medicului.. problema este ca până acum el nu prea plângea era un copil ok.. dar văd ca în seara asta de când i-am dat antibiotic are crize de plâns e adevărat ca în ultimile zile se văita și de burtica probabil și colici.. dar acum mititelul face foarte rău și plânge..
Întrebarea mea e OK da îi dăm antibiotic? Cum ne-a zis medicul sau să nu îi mai dau ? Pentru ca ne-a zis ca da ochii nu au nimic grav chiar dacă îi curg doar ca are infecție într-o ureche.. va rog sa ma ajutați ca plânge mititelul și nu mai putem să-l calmăm..
Vă mulțumesc o seară bună!
2 comentarii
NU e ok..s a curga urechiusa.. posibil are deja timpan fisurat de la infectie
nu e ok sa se trateze la domiciliu un copil care tuseste.. fiindca la acesta varsta.. este riscul foarte rapid sa faca Pneumonie
faceti tot ce a spus medicul si va intoarceti la Pediatru ssau la urgente.. daca starea se agraveaza
Urechea trebuie uscata bine in interior cu servetele de hartie..sa traga acea infectie afara
nu e ok sa se trateze la domiciliu un copil care tuseste.. fiindca la acesta varsta.. este riscul foarte rapid sa faca Pneumonie
faceti tot ce a spus medicul si va intoarceti la Pediatru ssau la urgente.. daca starea se agraveaza
Urechea trebuie uscata bine in interior cu servetele de hartie..sa traga acea infectie afara
Bună ziua domnule doctor vă mulțumesc pentru răspuns. A spus ca nu are nimic la plămâni și ca tuse o are din cauza mucilor din gât sau ceva de genul.. și ca cu antibiotic asta o să se facă bine.. chestia e ca mi s-a părut așa aiurea să îi să dea antibiotic la un bebeluș de o lună și câteva zile.. este adevărat ne-a spus să îi dăm doar 0.2 ml de antibiotic credeți ca e ok ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bebelus prematur, 1 luna si 1 sapt
- 1Stafilococ aerius
- 1Pneumococ nas, anemie, tratament in branula la domiciliu, încă bolnav.
- 2Urgent, vă rog! Administrare antibiotic si antitermic copil 5 ani
- 0Vomă după antibiotic
- 0Izoniazida
- 2Un ajutor vă rog - antibiotice la bebeluș de o lună
- 1Bebeluș de 1 lună și 2 săptămâni
Mai multe informații despre: raceala la nou-nascut antibioticele la copii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: