Unghiile mele!
![andra_bubu](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Unghiile mele nu reusesc sa creasca.Recunosc nici eu nu le ajut pentru ca datorita stresului, emotiilor, mi le rod.As vrea sa stiu daca exista ceva pastile sa le ajut sa creasca.Multumesc.
2 comentarii
0
14-08-2009, ora 12:03
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Revalid capsule si Revalid HandsNail...daca suferiti de onicofagie ar fi bine daca v-ati da pe unghii cu un lac de unghii special (are un gust extraordinar de amar; il gasiti la majoritatea farmaciilor) care ar trebui sa va impiedica sa le mai roadeti...
Multa sanatate si numai bine;)
P.S. Rosul unghiilor degradeaza dintii si afecteaza ficatul, printre altele!
Produsul Mavala Stop este f bun pt impiedicarea rosului unghiilor (il gasiti in farmaciile SensiBlu).
In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
N I C K;)
Multa sanatate si numai bine;)
P.S. Rosul unghiilor degradeaza dintii si afecteaza ficatul, printre altele!
Produsul Mavala Stop este f bun pt impiedicarea rosului unghiilor (il gasiti in farmaciile SensiBlu).
In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
N I C K;)
![scarface](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Mancatul unghiilor este un simptom in homeopatie si arata ca pacientul are o boala interiioare si acesta este unul din mai multe simptome prezente. Alte simptome care le ai sunt: stres, emotii.
Cauza acestui simptom se poate vindeca printr-un tratament homeopat, mancatul unghiilor fiind numai varful iceberg-ului...
Consulta un medic homeopat cu experienta, el va inlatura cauza si nu numai simptomele.
La fel cum scobitul si frecatul des la nas la copii mici arata ca copilul are paraziti intestinali - lucru cunoscut chiar si de doctori - asa si mancatul unghiilor arata ca ceva inauntru corpului nu este in ordine...
in general mai degraba pe plan mental asa cum relateaza singur pacientul (stres, emotii).
Nu poti inlatura mancatul unghiilor nici cu toate alifiile din lume caci aceste nu ajung pana la emotii si nervii ca homeopatia.
Cauza acestui simptom se poate vindeca printr-un tratament homeopat, mancatul unghiilor fiind numai varful iceberg-ului...
Consulta un medic homeopat cu experienta, el va inlatura cauza si nu numai simptomele.
La fel cum scobitul si frecatul des la nas la copii mici arata ca copilul are paraziti intestinali - lucru cunoscut chiar si de doctori - asa si mancatul unghiilor arata ca ceva inauntru corpului nu este in ordine...
in general mai degraba pe plan mental asa cum relateaza singur pacientul (stres, emotii).
Nu poti inlatura mancatul unghiilor nici cu toate alifiile din lume caci aceste nu ajung pana la emotii si nervii ca homeopatia.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
- 3Aluniță periculoasa?
- 1Pete rosii pe piele