unghii incarnate - tratamente fara niciun rezultat
Eu, sincer nu va inteleg pe cei cu unghie incarnata.Parerea mea e ca va place durerea.Am avut aceiasi problema si eu timp de vre-o 4 ani.Acum un an am descoperit metoda 3 TO SPONGE pe care am aplicat-o la TG. MURES la cabinetul PEDILINE.Metoda este ceva nou in Romania (maxim 3 ani)de care doctorii nu stiu sau nu vor sa stie, metoda nu implica operatii si tot felul de prostii pe care vi le faceti. Bafta orice metoda ati aplica...dar eu asa am scapat. ! NU ESTE NEVOIE SA VA OPERATI, RISCATI SA VA PIERDETI UNGHIA ASTFEL, SI CHIAR NU MERITA.
reclama mascata... nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar asta e adevarul.
Buna ziua. As dori sa-mi impartasiti din experienta voastra legata de metoda 3to spange intrucat fiind o metoda noua, nu am gasit f.multe detalii legate de evolutia unghiei pe care se aplica. Si eu ma numar printre cei care sufera de unghie incarnata la un picior si pt.ca am trecut printr-o operatie care a fost traumatizanta pentru mine si nici nu mi-a rezolvat problema, fiind o persoana deschisa la nou, am apelat la aceasta metoda in urma cu aproximativ o luna jumatate. Mentionez ca degetul cu pricina era infectat dar totusi s-a putut face interventia. Din pacate pentru mine nu am vazut o imbunatatire majora in aceasta perioada, desi stiu ca trebuie sa am rabdare. Dar simt ca am nevoie de mai multa informatie despre evolutia unghiei tratate cu aceasta metoda si pentru ca nu am gasit la nimeni ac.informatie, as vrea sa va rog, pe cei care ati experimentat aceasta metoda si sa-mi impartasiti din experienta voastra, in timp, pe perioada montarii acelor sarmulite (cum a evoluat la dvs.). Si ma intereseaza mai mult sa primesc informatii de la cei care si-au montat sarmulitele in momentul in care infectia era instalata si in stadiu avansat. Multumesc.
buna seara!am si eu aceeasi problema pe care se pare ca le aveti toti:(..unghii incarnate:(problema asta o am de 1 an asta vara m'am operat de 2 ori la ambele degete de la degetele mari de la picioare.dupa 2 luni aproximativ cand au inceput unghiile sa creasca au crescut tot asa de incarnate...:(((am incercat sa mi le scot acasa am reusit acum insa au inceput iarasi sa creasca acum am si carne iesita in fiecare zi imi fac pansamente locale cu violet de gentiana si tinctura de propolis dar nimic.am citit despre metoda aia 3 to spange si din cate am inteles aceste sarmulite se gasesc numai la tg mures si la bucuresti...eu sunt din constanta.vroiam sa intreb daca se deschide si in constanta vreun centru unde sa se aplice aceste sarmulite????si m'am interesa si cat ar costa...va multumesc!
Stiti cumva daca se poate face operatia cu fenol si in Cluj Napoca?
DRAGII MEI CARE AVETI UNGHII INCARNATE...
INAINTE SA VA HOTARATI SA MERGETI LA MEDIC EU ZIC SA INCERCATI EXACT CE AM FACUT SI EU SI AM SCAPAT. si eu am ajuns de 2 ori la doctor inainte si daca nu faceam ce voi spune mai departe cred ca ajungeam si a 3-a oara la medic. tot de pe acest forum am invatat si eu si vreau sa va spun ca functioneaza si fara operatie. trebuie in primul rand sa va piliti suprafata unghiei incarnate cu o pila de unghii eficienta cateva zile la rand cat suportati. o sa vedeti ca dispare tensiunea asupra unghiei in cateva zile. apoi cu o forfecuta ascutita, bagati sub unghie pe cat posibil sub coltul cu problema un pic de vata inmuiata in rivanol si tineti-o acolo cat mai mult posibil, schimband-o din cand in cand. dupa ceva vreme coltul va iesi din carne si locul se va vindeca datorita rivanolului. apoi lasati unghia sa creasca fara sa o taiati si cand iese in afara degetului taiati-o pe patrat si nu rotund. iar in tot acest timp purtati incaltaminte lejera care sa nu preseze in vreun fel unghia. acum jumatate de an povesteam cum am ajuns la medic si am scapat de unghia incarnata dar dupa operatie nu am respectat ce am scris mai sus si am ajuns si a doua oara. asa ca fara putin ajutor...nu functioneaza.
INAINTE SA VA HOTARATI SA MERGETI LA MEDIC EU ZIC SA INCERCATI EXACT CE AM FACUT SI EU SI AM SCAPAT. si eu am ajuns de 2 ori la doctor inainte si daca nu faceam ce voi spune mai departe cred ca ajungeam si a 3-a oara la medic. tot de pe acest forum am invatat si eu si vreau sa va spun ca functioneaza si fara operatie. trebuie in primul rand sa va piliti suprafata unghiei incarnate cu o pila de unghii eficienta cateva zile la rand cat suportati. o sa vedeti ca dispare tensiunea asupra unghiei in cateva zile. apoi cu o forfecuta ascutita, bagati sub unghie pe cat posibil sub coltul cu problema un pic de vata inmuiata in rivanol si tineti-o acolo cat mai mult posibil, schimband-o din cand in cand. dupa ceva vreme coltul va iesi din carne si locul se va vindeca datorita rivanolului. apoi lasati unghia sa creasca fara sa o taiati si cand iese in afara degetului taiati-o pe patrat si nu rotund. iar in tot acest timp purtati incaltaminte lejera care sa nu preseze in vreun fel unghia. acum jumatate de an povesteam cum am ajuns la medic si am scapat de unghia incarnata dar dupa operatie nu am respectat ce am scris mai sus si am ajuns si a doua oara. asa ca fara putin ajutor...nu functioneaza.
As vrea sa stiu daca metoda 3To Spange exista si in orase ca Cluj, Baia Mare... si cat costa. Multumesc
Buna am o durere la piciorul drept adica la degetul mare si a doare si e cam rosu ce trebuie sa fac multumesc pentru raspuns
buna, trebuie sa faceti ceea ce am scris mai sus, sa piliti suprafata unghiei cateva zile la rand pana dispare tensiunea asupra unghiei, apoi sa bagati sub unghie, in partea cu problema, un pic de vata cu rivanol pe ea si sa o tineti acolo ceva vreme, o schimbati la o sapt. sanatate multa!
si eu ca si voi, la fel..:))) am facut-o pe prima, si acum pe a 2, chestia e ca s-a umflat degetul, , ce as putea sa fac?
@stefuletu - asteapta sa-ti creasca unghia, cat sa-ti iasa colturile afara. dezinfecteza zilnic, foloseste incaltaminte mai lejera si totul va fi ok. mi-am scos unghia degeaba, am fost la multi doctori "priceputi", si pana la urma m-am tratat singur. singurul inconvenient este ca o sa se vada unghia urat dupa ce creste, dar cred ca este nesemnificativ, comparativ durerea indurata... multa sanatate!
am si eu o problema de joia trecuta. mi-am taiat unghia piciorului stang, si cum am probleme cu colturile, m-am bagat sa tai si coltul. toate bune si frumoase, am terminat eu "operatiunea", insa de-atunci am ramas cu o roseata si usoara durere (in anumite conditii), in partea stanga a unghiei. am asteptat 1-2 zile sa treaca, n-a trecut, asa ca am inceput sa hoinaresc pe internet. si, astfel, am aflat ca astea ar fi primele semne ale unghiei incarnate. unghie incarnata, care se rezolva doar chirurgical. si mi-a picat fata. am mai avut o tentativa de lesin de frica unei anestezii, deci nu vreau s-o patesc din nou.
ei bine, acum nu stiu ce sa fac. ma gandeam totusi sa fac o vizita la un chirurg doar sa vad ce-mi zice, dar daca i se nazareste sa ma arunce pe masa de operatii si sa ma cioparteasca atunci, pe loc. deci, am renuntat la idee.
apoi, am zis ca o sa cumpar ceva de la farmacie. dar mi-e frica sa nu fac mai rau. iar din ce-am citit pe internet, de unghia incarnata poti scapa DOAR prin operatie.
well, ceva sfaturi pt a nu ajunge pe la medici? :(
ei bine, acum nu stiu ce sa fac. ma gandeam totusi sa fac o vizita la un chirurg doar sa vad ce-mi zice, dar daca i se nazareste sa ma arunce pe masa de operatii si sa ma cioparteasca atunci, pe loc. deci, am renuntat la idee.
apoi, am zis ca o sa cumpar ceva de la farmacie. dar mi-e frica sa nu fac mai rau. iar din ce-am citit pe internet, de unghia incarnata poti scapa DOAR prin operatie.
well, ceva sfaturi pt a nu ajunge pe la medici? :(
deea, nu tre sa fie neaparat o operatie...as vrea sa citesti, te rog, posturile mele...poate cu ceva din sfaturile mele reusesti sa scapi fara operatie...ceea de mi-a facut mie dr, nu era o operatie propriu-zisa, ci doar a taiat coltul care se incarnase, nu a durat mai mult de un minut, doar ca mi-a facut la deget anestezie...cu acul, doua injectii in deget..dar nu m-a durut mai mult decat la...epilat sa zicem... eu cand m-am dus la dr, unghia mea avea deja puroi si am stat asa vreo 4 luni pana m-am hotarat sa merg la medic timp in care nu se vindeca deloc...cu toate ca puneam de toate...rivanol, betadina, apa oxigenata...etc...pana nu mi-a scos dr unghia din carne...coltul de fapt...nu s-a vindecat...si apoi iar tre avut grija...sa nu intre iar dupa ce creste...
multa bafta!!!!!!!!!
multa bafta!!!!!!!!!
am incercat sa imi las unghiile sa creasca..fiind operata deja la piciorul drept a 2 oara pentru o unghie..nu mi-a crescut toata si mi-a crescut coltul tot in carne... nu reusesc sa le las sa creasca in exterior pentru ca sunt foarte tari si forma lor e rotunda..acum mi-am dat coltul la piciorul drept... un colt imens...nu am reusit sa il scot de tot..am folosit apa oxigenata si betatida dar ma doare umpic cand calc, sau ma las pe varf... sa ma operez si la asta nu as mai rezista e o operatie complicata mai ales..deja trag a 2 oara cu piciorul drept si inca nu mi-a crescut unghia si pentru stangul as vrea sa stiu daca a folosit cineva 3 to spange, cam cat costa de unde as putea sa il iau..si daca trebuie sa fie pus de chirurg. doare ingrozitor si operatia si trebuie sa tragi cam 3 luni pana creste unghia..nu mai vreau!
In familia mea a existat o astfel de problema si dupa multe cautari am gasit solutia apeland la un medic podiatru. In prezent mama mea a scapat de unghia incarnata datorita serviciilor oferite de cei de la Podiatrica ---------*
Va recomand!
(*modificat de admin)
Va recomand!
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Operatie unghie incarnata - acum probleme
- 133Puroi la degetul mare de la picior
- 68unghie incarnata
- 3nu pot sa imi lasa unghiile sa creasca...ce fac?
- 3Infectie pe lateralele unghiei
- 1unghiile de la maini desprinse de piele
- 3Am un miros urat la unghiile de la picioare
- 1Caderea unghiilor
- 1unghii crapate vertical si tesut crescut, iesit in exterior in portiunea crapata
- 3Deget umflat si vanat. Unghie crescuta in carne.
- 0Unghie incarnata a cincea oara
- 0operatie unghie picior
- 1Problema unghie picior
- 2Infecţie a unghiei
- 1Unghie deformata
- 0Intrebare unghie degetul mic de la picior
- 4Problema bandaj lipit dupa operatie
- 1Mi s a incarnat unghia dinnou? Ce ar trebuii sa fac?
Mai multe informații despre: Unghia incarnata Unghia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: