operatie unghie picior
Buna ziua.
Am un baiat de 14 ani care de-a lungul timpului si-a taiat unghiile incorect. Acum a facut o infectie la unghia mare de la piciorul stang care dureaza de 2 luni, am tratat-o cu Betadina, Baneocin, Rivanol, etc.si medicii ii recomanda operatie.Arata mai bine decat atunci cand a inceput, dar nu cedeaza. Are dureri, sangereaza si puroiaza.Credeti ca ar exista un tratament ca sa evite operatia?
Totodata as dori sa va intreb daca anestezia injectabila locala este dureroasa si daca are anumite riscuri?
Va multumesc.
Am un baiat de 14 ani care de-a lungul timpului si-a taiat unghiile incorect. Acum a facut o infectie la unghia mare de la piciorul stang care dureaza de 2 luni, am tratat-o cu Betadina, Baneocin, Rivanol, etc.si medicii ii recomanda operatie.Arata mai bine decat atunci cand a inceput, dar nu cedeaza. Are dureri, sangereaza si puroiaza.Credeti ca ar exista un tratament ca sa evite operatia?
Totodata as dori sa va intreb daca anestezia injectabila locala este dureroasa si daca are anumite riscuri?
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1unghii cu probleme
- 36 unghii bolnave
- 4unghii foarte moi!
- 6unghii cu un canal longitudinal - e vreo problema?
- 4Unghie operata~ajutor
- 3problema unghia mare de la picior
- 2Nu pot scapa.. de rosul unghiilor
- 3puroi la unghie!
- 2Unghie vanata
- 1Scoaterea unei unghii moarte
- 2imi cade parul chiar mult si devine uleios
- 1Problema unghie picior
- 2Infecţie a unghiei
- 1Unghii albastruii vinetii
- 2Infectie la unghie
- 1Bucata de carne sub unghie