unghie incarnata

68 comentarii 1 2 3
0
27-01-2011, ora 00:47
mureashk
Nu este medic/terapeut
mureashk
Buna seara.Am aceeasi problema si eu si e la nivel avansat deja.am mai facut o interventie chirurgicala la aceeasi unghie dar se pare ca fara rezultat.Din cate observ domnul Akram este ft laudat.Am sunat la cutismed pentru o programare dar mi s-a spus ca domnul doctor e plecat din tara pentru cateva luni si revine abia in primavara :((( va rog frumos daca mai stiti un alt medic bun care se ocupa de unghii incarnate, va rog ajutatima cu un nume si niste date.nu mai pot astepta pana in primavara.tot am amanat pana acum. PLS HELP!!!
0
27-01-2011, ora 11:34
Mirabelaa
Nu este medic/terapeut
Mirabelaa
Buna tuturor! In urma cu cateva saptamani cautam cu disperare pe google forumuri despre unghii incarnate in cautarea unei solutii pentru unghia mea incarnata in stare avansata (granuloame, infectie, dureri mari) si nimic nu ma multumea cu desavarsire.
In incercarea de a gasi o solutie buna si nedureroasa am vazut recomandari pentru domnul doctor Akram Salem de la clinica Cutismed. Domnul doctor fiind plecat pana in iunie din tara, am primit programare la domnul doctor Maher Karem, care ii tinea locul si care este un om extraordinar.
Cand am ajuns acolo, un baiat din Galati termina operatia si m-a incurajat spunand: "nu-ti fie frica, nu doare deloc". Eram speriata pentru ca avusesem experienta unei operatii pe viu, la clinica Intromed, la doctor Marinescu Luminita, care m-a operat in urma cu un an cu o foarfeca de dimensiunea celei de taiat parul si pe langa durerile insuportabile, mi-a luat o gramada bani pentru nimic, doar a umblat la unghie fara sa puna nicio substanta acolo. Nu o recomand, desi poate atunci a avut o zi proasta si nu e genul, dar pe mine m-a traumatizat.
Domnul Maher este un om extraordinar, este prietenos cu pacientul si intelegator, nu rece si ingamfat ca majoritatea doctorilor nostri care se considera "cu studii" si atat. Singurul lucru care m-a durut a fost anestezia, iar durut e mult spus. In rest nu am simtit absolut nimic. A operat foarte curat si estetic, am ramas profund impresionata, chiar nu ma asteptam sa fie atat de bine. Dupa operatie nu am avut dureri, ci doar o senzatie de discomfort in noaptea ce urma. Inca sunt in recuperare, dar pentru prima data dupa mult timp sunt optimista ca am voi vindeca in sfarsit.
O alta solutie ar mai fi proteza 3to sponge, la domnisoara Alexandra Neagu, un om deosebit de asemenea, dar este o procedura de durata si se poate aplica doar in faza de inceput a unghiei, fara granulom sau infectie. Alte metode nu recomand, scoaterea unghiei in totalitatea mi se pare o prostie si o tortura si operarea la alte cabinete cu diverse metode este nesigura si dureroasa.
Sper ca v-am putut ajuta, voi posta acest mesaj pe toate forumurile pe care le voi gasi si va recomand cu sinceritate si incredere clinica Cutismed si pe domnul doctor Maher, chiar merita sa incercati! Multa sanatate tuturor!
0
29-04-2011, ora 13:29
SCHMIER
Nu este medic/terapeut
SCHMIER
de un an m-am chinuit cu o unghie incarnata.Am fost acum doua zile la chirurgie pt ca se umflase degetul si miroasea foarte urat.Mi-a foast scoasa in intregime, arata groaznic, plus ca era incarnat pe ambele parti!Si incepuse sa ma doara si in timp de repaos.Problema acum este ca degetul mare arata cam rosu si progreseaza.Am si multe bubite pe talpa piciorului cu mancarime.E posibil sa se fe cangrenat osul?
0
12-05-2011, ora 00:40
Relu21
Nu este medic/terapeut
Relu21
Buna Seara!
Am o probleme la ambele unghii de la degetele mari de la picioare... banuiesc ca imi cresc unghiile in carne si totusi nu ma doare. Problema a aparut dupa un timp in care jucam fotbal cu o pereche de adidasi sport cu 1 nr mai mic. Unghiile mele nu cresc normal... odata la luna sau chiar doua luni imi cade de la jumatate si o jumatate din jumatatea ramasa mai precis un sfert din unghie ramane bolfata partea de catre caparul unghie nu de la baza, cred ca creste alta sub ea si de aceea tinde sa o ia in jos si asa creste... Ma poate ajuta cineva ? O parere ?
Multumesc si o seara frumoasa va doresc !
0
30-05-2011, ora 18:09
ileanamariana
Nu este medic/terapeut
ileanamariana
Buna ziua d-le doctor Akram.am si eu o problema si as dori un sfat daca se poate.pana acum o sapt am suferit si eu de o unghie incarnata timp vreo 8 luni.mam operat aici la o clinica pv(galati) si medicul mia scos unghia in intregime.va marturisesc ca dupa cate am citit pe net as avea foarte multe intrebari, dar mai precis vreau sa stiu cat de des ar fi bine sa schimb bandajul pt ca mi se pare ciudat sal schimb o data pe sapt cum miau spus si ce solutii sa folosesc pt dezinfectat.as mai dori sa stiu (pt ca imi e fff frica sa nu imi creasca rau si a 2a oara) daca as putea face la d-voastra acea interventie cu fenol acum avand in vedere ca unghia abia mia fost scoasa?
0
27-07-2011, ora 13:28
lilname1
Nu este medic/terapeut
lilname1
Salut tuturor. Ma numesc Daniel sunt din Basarabia =) La ambele degete mare la picioare am problema aceasta cu unghiile incarnate. Am fost deja operat de 5 ore la ambele degete, dar istoria e aceeasi. Am fost operat de 2 ori de catre un chirurg din Chisinau, si parca a fost totul bine pentru un timp. Apoi am fost operat la ambele degete la Italia de catre un chirurg bun care mia zis ca dupa operatie nu-mi va mai creste jumatatea de unghie care a fost inlaturata, dar uite ca mi-a crescut iarasi in 2 locuri si deja nu ca unghie normala dar iese din carne (((. Imi creste nu doar coltul unghiei in carne, dar creste toata unghia cit e ea de lata, creste in carne =( Nustiu ce sa mai fac ca sa pot scapa odata de problema asta care ma chinuie deja de citiva ani =( Am auzit de metoda ca sa pun o bucatica de vata intre coltul unghiei si carnea, dar nu stiu daca are efect aceasta metoda, nu am incercat fiinda de fiecare data imi provoaca dureri mari =( Cer un sfat pentru ca saptamina viitoare urmeaza sa fiu in nou operat pentru a 6'a oara si vrea sa stiu ce sa fac ca sa numi mai creasca iar unghia ca inainte. Chirurgul la care m'am operat mi'a zis ca pur si simplu de stat in apa cu sara cu degetul si sa ung rana cu iod.
Multumesc =)
0
27-08-2014, ora 11:58
yoyo885
Nu este medic/terapeut
yoyo885
buna ziua, eu am fost operata la o unghie anul acesta in Martie la Cutismed cu fenol, unchia nu mai crescut pana acum deci as puteao considera un succes, in luna Iunie am mai avut probleme cu o unghie si am descoperit un alt cabinet in sectorul 6 care opera tot cu fenol, Wissam Taleb - Dermanova - fiind aproape de mine am mers la el, va sfatuiesc sa nu mergeti la el daca aveti probleme de genul unghiilor incarnate pentru ca nu se pricepe, am fost operata si a 2 a zi simteau unghia tot acolo, am fost dupa 2 saptamani la cutis med si a scos un colt foarte mare care putea fi vazut...in plus la Dermanova nu se compara modul de sterilizare si de abordare a problemei. a umblat pe zona fara sa dezinfecteze, fara sa puna betadina - nimic, deci mergeti cu incredere la cutis med.
0
16-01-2015, ora 01:31
lauraelena03
Nu este medic/terapeut
lauraelena03
Buna ziua! as dori sa stiu cat este perioada de repaus dupa o operatie la dl. Akram?
Adaugă un comentariu / răspuns
68 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.