unghie despicata

buna ziua tuturor.am si eu o problema unghia mare de la piciorul stang e despicata pe jumatate.am taiat-o din carne dar degeaba ea tot asa creste:(((( si am problema asta de cand eram mica.imi puteti spune ce este de facut in situatia asta va rog?
8 comentarii

Daca vrei sa-ti repari unghia cumpara-ti de la o farmacie unde au remedi homeopatice ummatoarele remedii:
Antimonium crudum CH15, din care sugi numai cate 2 granule pe saptamana (deci din 7 in 7 zile) timp de 4-6 saptamani.
si remediul
Silicea CH9 din care sugi zilnic o granula zilnic timp de 2, saptamani; in ziua cand iei Antimonium nu iei iar dupa 2 saptamani reduci numai din 2 in 2 zile cate o granula timp de inca 2-4 saptamani.
Dupa ceva timp vei remarca cum se repara unghia. Cat timp dureaza e individual.
Astfel de probleme se pot repara numai cu ajutorul homeopatiei. Daca nu te ajuta asta mergi la un medic homeopat pt. un tratament personalizat. Cu remediile de mai sus ai o sansa de 90% de vindecare.
In plus iti fac bine si la alte probleme (para, piele, etc)
Succes.
Antimonium crudum CH15, din care sugi numai cate 2 granule pe saptamana (deci din 7 in 7 zile) timp de 4-6 saptamani.
si remediul
Silicea CH9 din care sugi zilnic o granula zilnic timp de 2, saptamani; in ziua cand iei Antimonium nu iei iar dupa 2 saptamani reduci numai din 2 in 2 zile cate o granula timp de inca 2-4 saptamani.
Dupa ceva timp vei remarca cum se repara unghia. Cat timp dureaza e individual.
Astfel de probleme se pot repara numai cu ajutorul homeopatiei. Daca nu te ajuta asta mergi la un medic homeopat pt. un tratament personalizat. Cu remediile de mai sus ai o sansa de 90% de vindecare.
In plus iti fac bine si la alte probleme (para, piele, etc)
Succes.

deci.primul 2 pastile pe saptamana adica primele 3 zile 1 urmatoarele 3 zile cealalta? iar al doilea remediu iau pastilele in fiecare zi numai in ziua in care iau antimoniu nu o iau deloc? am inteles eu ceva dar nu sunt sigura.oricum o sa intreb la farmacie multumesc mult de tot

La farmacie nu ai ce sa intrebi ca farmacista stie de homeopatie mai putin ca o femeie de serviciu de la NASA de aparatura de la bord iar despre ce iti prescriu eu cu atat mai putin.
Am crezut ca am scris romaneste, scuza-ma. Iti traduc:
Antimoniul il iei duminica, 2 granule.
Silicea il iei de luni pana sambata primele 2 saptamani. Dupa 2 saptamani numai luni, miercui, vineri.
Daca nu trece iti sudam unghia !
Iar daca trece imi dai o bere !
Am crezut ca am scris romaneste, scuza-ma. Iti traduc:
Antimoniul il iei duminica, 2 granule.
Silicea il iei de luni pana sambata primele 2 saptamani. Dupa 2 saptamani numai luni, miercui, vineri.
Daca nu trece iti sudam unghia !
Iar daca trece imi dai o bere !

Buna, am si eu aceeasi problema, la degetul mare de la mana, as vrea sa stiu daca ti-a trecut si daca da cum ? Te rog mult de tot am mai incercat medicamente si creme dar fara efect.Astept raspunsul tau cat mai repede cu putinta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Inlaturarea unghiei
- 36 unghii bolnave
- 4unghii foarte moi!
- 6Mi-am prins degetul intr-o usa si unghia e neagra
- 2Nu pot scapa.. de rosul unghiilor
- 1unghii crapate vertical si tesut crescut, iesit in exterior in portiunea crapata
- 2unghie smulsa
- 6lovitura la unghie.. durere mare de nu pot calca pe deget
- 5Unghii vinete la picioare
- 2Unghie vanata
- 6Ticuri obsesive necontrolate
- 11Boli sexuale!
- 2imi cade parul chiar mult si devine uleios
- 5Unghie desprinsă
- 1Unghie deformata
- 3Infecție unghie picior
- 0Unghie
- 1Problema crestere unghie