unghie incarnata
buna ziua.
acum 5 ani am fost operata la picior, la degetul mare din cauza unei unghii incarnate.
totul a fost ok pana cand acum vreo 2 saptamani mi s-a prins iarasi un colt pe care a trebuit sa il tai ridicand unghia cu ceva pentru a o taie bine dar s-a dovedit ca acel colt era lipit in carne si a produs o rana cand l-am taiat.
desi o spal cu apa oxigenata, fac bai cu betadina si il tin bandajat continua sa curga o substanta incolora (nu sange, nu galbui) si nu se prinde deloc.
ce pot folosi pentru a grabi vindecarea?
acum 5 ani am fost operata la picior, la degetul mare din cauza unei unghii incarnate.
totul a fost ok pana cand acum vreo 2 saptamani mi s-a prins iarasi un colt pe care a trebuit sa il tai ridicand unghia cu ceva pentru a o taie bine dar s-a dovedit ca acel colt era lipit in carne si a produs o rana cand l-am taiat.
desi o spal cu apa oxigenata, fac bai cu betadina si il tin bandajat continua sa curga o substanta incolora (nu sange, nu galbui) si nu se prinde deloc.
ce pot folosi pentru a grabi vindecarea?
1 comentarii
buna ziua,
folositi doar dezinfectant si mergeti la medic. ptr cicatrizare puteti folosi cicaplast. Dar e bine sa va vada un medic.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
folositi doar dezinfectant si mergeti la medic. ptr cicatrizare puteti folosi cicaplast. Dar e bine sa va vada un medic.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Panarițiu deget mare picior
- 2Ajutor.. Unghie Incarnata
- 1Pete albe pe unghie mare la picior
- 1Unghie incarnata
- 1Unghie incarnata
- 0Infectie la unghia de la picior
- 1Unghie incarnata
- 1Mi s a incarnat unghia dinnou? Ce ar trebuii sa fac?
- 4Unghie incarnata
Mai multe informații despre: unghii incarnate
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: