Unde gasesc camin ingrijire batrani in Bucuresti sau Brasov?
Unele raspunsuri sunt stupefiante. Oare numai conteaza îngrijirea fata de semeni? Fata de aproapele tau?
Psiholog Liviu Stefan
Psiholog Liviu Stefan
Pot sa va recomand, cu incredere, camin pentru bunici. Angajatii acestui azil sunt oameni bine pregatiti si cu o rabdare iesita din comun, pe mine m-a impresionat caldura si rabdarea cu care acesti oameni ii trateaza pe batrani. Este un loc modern si linistit, situat la marginea Bucurestiului. Recomand 90%. aveti aici adresa unde ii puteti gasi: -*
(modificat de admin)
(modificat de admin)
Sunt doctor si bunica mea a fost aici. https://www.google.com/maps/place/Azil+de+batrani+sf+Gheorghe+si+Sf+Dumitru/@44.489779, 26.0841413, 17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x803bd38050087867?hl=ro
Au 2 sedii si am fost foarte multumita. A fost singura in camera, asistenta personala. Inainte de acest azil am vizitat multe altele dar nu se compara. Recomand!
Au 2 sedii si am fost foarte multumita. A fost singura in camera, asistenta personala. Inainte de acest azil am vizitat multe altele dar nu se compara. Recomand!
buna ziua
Ma puteti ajuta cu o opinie va rog despre Caminul Eden ? E vb de o pers care nu are dementa si care se deplaseaza greu. Pareri despre felul in care sunt ingrijiti acolo si despre mancarea oferita. Daca stiti detalii legate si de pret m ar ajuta
multumesc
Ma puteti ajuta cu o opinie va rog despre Caminul Eden ? E vb de o pers care nu are dementa si care se deplaseaza greu. Pareri despre felul in care sunt ingrijiti acolo si despre mancarea oferita. Daca stiti detalii legate si de pret m ar ajuta
multumesc
EVITATI COMPLET CAMIN ARMONIA 1 SI 2..NISTE CRIMINALI.Matusa mea a fost internata acolo timp de o luna, la inceput tatal meu a vazut ca e imbracata cu alte haine decat ale ei dar a zis ca este o greseala, dupa vreo saptamana de mers la ea starea ei se inrautatea, era mereu slabita si din ce in ce mai putin constienta, pana cand tata a realizat ca de fapt ea este sedata in fiecare seara ca sa nu faca probleme probabil, sa ceara un pahar de apa sau ceva, bineinteles ca ei au negat acest lucru asa ca a cerut foaia de medicamentatie care o primea zilnic si a vazut ca toate medicamentele halucinogene pe care le avea in tratament le avea in cantitati duble.Ieri cand a fost acolo a observat ca se simtea foarte rau si nu e constienta deloc asa ca a chemat salvarea de urgenta.MATUSA MEA ESTE INTERNATA IN COMA CU INSUFICIENTA RENALA, DESHIDRATARE SI CU COMPLICATII LA PLAMANI, DOCTORII NU CRED CA MAI APUCA ZIUA DE MAINE...ASA CA VA IMPLOR NU VA DUCETI BATRANII ACOLO
Draga Teodora eu iti recomand un camin in Bucuresti, preturile sunt ok si accesibile pentru un pensionar, eu mi-am dus matusa si sunt foarte foarte multumit de starea ei fizica si emotionala. Daca vrei sa afli mai multe detalii o poti face la ei pe website, preturi, servicii si multe alte informatii Camin pentru Bunici.
Caut un centru pentru tatal meu care a suferit un accident vascular cerebral si a ramas imobilizat la pat, de moment fiind hranit cu seringa. Daca cineva cunoaste vre-un loc pe linga Brasov sau in Brasov va rog sa imi spuneti! (Ce am gasit pretul este exagerat 4000 lei)
Noi am gasit in brasov ingrijire la domiciliu, mereu este cineva acasa care are grija, face curat, puteti sa intrebati pe inimipentruinimi.com noi suntem foarte multumiti
Evitati caminul Sf Dumitru din Pipera 55A!
Am ajuns acolo cu bunica, unde proprietarii caminului, cantareti de meserie iti explica f detaliat cum ca mancarea este excelenta, asistentele mereu pregatite, la fel si infirmierele care i schimba, doctor, le canta de sarbatori etc.
Realitatea sta in modul urmator: se lauda cu atestatele si autorizatiile, cu toate ca bunica mea care abia se putea misca prin pat, ca si alte exemple similare unii chiar paralizati, a fost pusa intr o camera la etajul 1, pana acolo sunt doar scari...deci avizul Isu si ce mai au ei, va imaginati cam cum le au primit.
Mancarea era adusa in niste foste galeti de vopsea de 20 de litri si semana cu ce servesc oamenii porcii la cocina si ca miros si ca aspect si consistenta, supe chioare, cate un sandvis si cam atat.Asta nu ar fi fost problema principala ca oricum ei nu mananca mare lucru plus ca treceam noi la 2 zile cu fel de fel de mancare gatita ca sa suplinim.
Asistentul pe nume Andrei foarte arogant si pus pe reprosat diverse, mereu tipa si la ea si la noi cand veneam in vizita, cum ca bunica si a scos placa, pampersul sau nu a luat pastilele, un om bolnav de 88 de ani...
Bunica imi spunea ca din ce in ce mai des infirmierele i se adreseaza cu ''imputito'' ''jegoaso'' ''Iar te-ai pisat pe tine'' lucruri care mi s au si adeverit cand am inceput sa facem vizite inopinate si am auzit cu urechile noastre.
Sunt pusi toti la o masa de plastic unde stau toata ziua apatici, nu vorbesc unii cu altii, sunt sedati, deshidratati ca sa nu faca prea mult pipi pe ei, iar mirosul de cate ori intram acolo era foarte greu de suportat. Se tipa continuu la ei si sunt jigniti constant.
Cand le reprosam purtarea infirmierele spuneau ca sunt satule si sa le lasam in pace, nici urma de vreun regret sau scuze.Am semnalat fara succes aceste comportamente si managerului, fara succes insa.
Era practic un cosmar de cate ori mergeam la ea in vizita, si trebuia sa mergem la doua zile ca sa fim siguri ca i dau pastilele, ca mananca macar ce i aducem noi, ca bea apa macar cat stateam noi acolo..iar ea se ruga la Dumnezeu sa o scape din acel chin...Am reusit pana la urma sa gasim alta solutie.
Nu acceptati nici macar ca ultima si singura alternativa acest loc, e o nenorocire!
Multa sanatate si voua si celor dragi voua va doresc.
Am ajuns acolo cu bunica, unde proprietarii caminului, cantareti de meserie iti explica f detaliat cum ca mancarea este excelenta, asistentele mereu pregatite, la fel si infirmierele care i schimba, doctor, le canta de sarbatori etc.
Realitatea sta in modul urmator: se lauda cu atestatele si autorizatiile, cu toate ca bunica mea care abia se putea misca prin pat, ca si alte exemple similare unii chiar paralizati, a fost pusa intr o camera la etajul 1, pana acolo sunt doar scari...deci avizul Isu si ce mai au ei, va imaginati cam cum le au primit.
Mancarea era adusa in niste foste galeti de vopsea de 20 de litri si semana cu ce servesc oamenii porcii la cocina si ca miros si ca aspect si consistenta, supe chioare, cate un sandvis si cam atat.Asta nu ar fi fost problema principala ca oricum ei nu mananca mare lucru plus ca treceam noi la 2 zile cu fel de fel de mancare gatita ca sa suplinim.
Asistentul pe nume Andrei foarte arogant si pus pe reprosat diverse, mereu tipa si la ea si la noi cand veneam in vizita, cum ca bunica si a scos placa, pampersul sau nu a luat pastilele, un om bolnav de 88 de ani...
Bunica imi spunea ca din ce in ce mai des infirmierele i se adreseaza cu ''imputito'' ''jegoaso'' ''Iar te-ai pisat pe tine'' lucruri care mi s au si adeverit cand am inceput sa facem vizite inopinate si am auzit cu urechile noastre.
Sunt pusi toti la o masa de plastic unde stau toata ziua apatici, nu vorbesc unii cu altii, sunt sedati, deshidratati ca sa nu faca prea mult pipi pe ei, iar mirosul de cate ori intram acolo era foarte greu de suportat. Se tipa continuu la ei si sunt jigniti constant.
Cand le reprosam purtarea infirmierele spuneau ca sunt satule si sa le lasam in pace, nici urma de vreun regret sau scuze.Am semnalat fara succes aceste comportamente si managerului, fara succes insa.
Era practic un cosmar de cate ori mergeam la ea in vizita, si trebuia sa mergem la doua zile ca sa fim siguri ca i dau pastilele, ca mananca macar ce i aducem noi, ca bea apa macar cat stateam noi acolo..iar ea se ruga la Dumnezeu sa o scape din acel chin...Am reusit pana la urma sa gasim alta solutie.
Nu acceptati nici macar ca ultima si singura alternativa acest loc, e o nenorocire!
Multa sanatate si voua si celor dragi voua va doresc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26De 4 ani de zile o depresie cauzata de un accident vascular
- 5Centre bolnavi psihici sau cămine batrani
Mai multe informații despre: caminul pentru batrani