Centre bolnavi psihici sau cămine batrani
Bună seara!
Caut centre pt bolnavi cu probleme psihice sau cămine de bătrâni cat de cat decente.
Cei care cunoașteți astfel de centre va rog sa le enumerați, știu că pt tineri nu prea sunt de aceea caut și cămine de bătrâni.
Mulțumesc!
O seara buna!
P.S. La stat sau private.
Caut centre pt bolnavi cu probleme psihice sau cămine de bătrâni cat de cat decente.
Cei care cunoașteți astfel de centre va rog sa le enumerați, știu că pt tineri nu prea sunt de aceea caut și cămine de bătrâni.
Mulțumesc!
O seara buna!
P.S. La stat sau private.
5 comentarii
evita-le... romania are numai centre in care persoanele bolnave sau batrane, nu sunt ingrijite. chiar si la centrele unde dai banii grei. centrele sunt doar afaceri pt proprietari. atat. eu locuiesc in T I M I S O A R A si nu am gasit Nnimic bun pt unchiul meu. l-au lasat nespalat 2 luni, acum vara...pampers nema (desi au zis ca ii da, etc... centrul respectiv era unul care avea recomandari bune pe gmaps... au zis ca il vor consulta periodic pt glicemie... nu-au facut-o.asistentza medicala...0, desi au zis ca au
Unde a dus-o pe bunica prietenului meu, s-au ocupat ca lumea de ea, aveau si camere, platea un 3500 lei lunar, dar a meritat aici in Bucuresti.
360, la un camin mai ca lumea ai camera de luat vederi in camera si vezi tot ce fac aia acolo prin telefon, plus ca iti spune si omul care sta acolo, iti spune repede daca e ingrijit sau nu.
Încearcă la mănăstiri, mănăstirea Pasărea avea ceva parcă, știu că a mai întrebat cineva și i-am dat niște centre mai demult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26De 4 ani de zile o depresie cauzata de un accident vascular
- 39Unde gasesc camin ingrijire batrani in Bucuresti sau Brasov?
Mai multe informații despre: caminul pentru batrani azilele de batrani
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: