Un tratament naturist
Ce stiti despre medicamentul Kang Gu Zeng Shen Pian ? L-a luat cineva ? Este eficient in refacerea tesutului discurilor intervertebrale? Dar despre medicamentul OlimpicStemXCell ce stiti ?Intr-adevar ajuta maduva spinarii sa multiplice celulele stem adulte?
Un alt tratament este cel propus de firma Revital prin medicamentul "Sistemul osos ".
Va rog mult sa-mi spuneti daca ati urmat tratamente cu unul din aceste medicamente.
Multa sanatate!
Informatii de pe net referitoare la aceste medicamente am gasit destule.M-ar interesa sa ne impartasiti din experienta dvs. ca pacienti sau medici in cazul folosirii acestor tratamente.
Un alt tratament este cel propus de firma Revital prin medicamentul "Sistemul osos ".
Va rog mult sa-mi spuneti daca ati urmat tratamente cu unul din aceste medicamente.
Multa sanatate!
Informatii de pe net referitoare la aceste medicamente am gasit destule.M-ar interesa sa ne impartasiti din experienta dvs. ca pacienti sau medici in cazul folosirii acestor tratamente.
1 comentarii
Dar despre sapecia aloe vera, cea care seamana cu celula umana, ai auzit? Care ajuta fantastic de bine la regenerarea celulara.Daca te mai intereseaza sa gasesti o solutie, merita incercat si cauta-ma, si iti voi da mob meu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sindromul Tourette- tratament eficient
- 1Ce părere aveți de Terapia Genică?
- 2Argila albastra ca o cura naturala pentu un cancer la ficat
- 0Industria farmaceutică neloială: supliment alimentar Cardio A
- 3Merita sa cercetez și sa studiez mai pe indelete cărțile Medical Medium?
- 1Biorezonanta
- 13Sănătatea optimă este o stare de armonie completă între trup, minte și suflet
- 6Sunatoarea (Hypericum perforatum) este o planta puternic antidepresiva
- 6Beta-glucanii din ciuperca medicinala Reishi cresc puterea sistemului imun
- 8Crema cu galbenele pentru tratarea candidozei vaginale