Merita sa cercetez și sa studiez mai pe indelete cărțile Medical Medium?
Merita sa cercetez și sa studiez mai pe indelete cartile Medical Medium a lui Antony Wiliam și sa incerc sa urmez protocoalele lui?
3 comentarii
studiaza-l pe dr cezar. are informatiui foarte interesante. mi-a confirmat cateva ipoteze pe care le aveam si m-a ajutat sa le inteleg.
spre exemplu observasem cca de la consumul ridicat de carbs aveam deficienta de magneziu. vedeam asta prin simptomele specifice deficientei acestuia. imediat ce am redus la jumate consumul de carbs, acele simptome mi-au disparut. ei bine, intamplator am dat peste un clip al lui dr cezar care a explicat exact de ce se intampla asta. spunea ca celulele absorb anumite proportii de nutrienti micro si macro. in momentul in care consumul de carbs e mare, celula trebuie sa ignore absorbtia micronutrientilor si sa absoarba macronutrientul. de aici imediat am facut legatura la ce intuisem, cum ca ca magneziul nu putea fi absorbit corespunzator din cauza carbohidratilor consumati excesiv.
il gasesti pe facebook. nu stiu daca are si youtube
spre exemplu observasem cca de la consumul ridicat de carbs aveam deficienta de magneziu. vedeam asta prin simptomele specifice deficientei acestuia. imediat ce am redus la jumate consumul de carbs, acele simptome mi-au disparut. ei bine, intamplator am dat peste un clip al lui dr cezar care a explicat exact de ce se intampla asta. spunea ca celulele absorb anumite proportii de nutrienti micro si macro. in momentul in care consumul de carbs e mare, celula trebuie sa ignore absorbtia micronutrientilor si sa absoarba macronutrientul. de aici imediat am facut legatura la ce intuisem, cum ca ca magneziul nu putea fi absorbit corespunzator din cauza carbohidratilor consumati excesiv.
il gasesti pe facebook. nu stiu daca are si youtube
Dr.Cezar e un doctor nonconformist îmi place de el.Imi plac mult doctorii mai nonconformiști in general.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sindromul Tourette- tratament eficient
- 1Ce părere aveți de Terapia Genică?
- 2Argila albastra ca o cura naturala pentu un cancer la ficat
- 0Industria farmaceutică neloială: supliment alimentar Cardio A
- 1Biorezonanta
- 13Sănătatea optimă este o stare de armonie completă între trup, minte și suflet
- 6Sunatoarea (Hypericum perforatum) este o planta puternic antidepresiva
- 6Beta-glucanii din ciuperca medicinala Reishi cresc puterea sistemului imun
- 8Crema cu galbenele pentru tratarea candidozei vaginale
- 5Ghimbirul este eficient in tratamentul rinitei alergice