Merita sa cercetez și sa studiez mai pe indelete cărțile Medical Medium?

06-12-2023
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Merita sa cercetez și sa studiez mai pe indelete cartile Medical Medium a lui Antony Wiliam și sa incerc sa urmez protocoalele lui?
3 comentarii
1
06-12-2023, ora 21:58
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Da
1
07-12-2023, ora 18:43
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
studiaza-l pe dr cezar. are informatiui foarte interesante. mi-a confirmat cateva ipoteze pe care le aveam si m-a ajutat sa le inteleg.

spre exemplu observasem cca de la consumul ridicat de carbs aveam deficienta de magneziu. vedeam asta prin simptomele specifice deficientei acestuia. imediat ce am redus la jumate consumul de carbs, acele simptome mi-au disparut. ei bine, intamplator am dat peste un clip al lui dr cezar care a explicat exact de ce se intampla asta. spunea ca celulele absorb anumite proportii de nutrienti micro si macro. in momentul in care consumul de carbs e mare, celula trebuie sa ignore absorbtia micronutrientilor si sa absoarba macronutrientul. de aici imediat am facut legatura la ce intuisem, cum ca ca magneziul nu putea fi absorbit corespunzator din cauza carbohidratilor consumati excesiv.

il gasesti pe facebook. nu stiu daca are si youtube
0
19-12-2023, ora 20:11
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Dr.Cezar e un doctor nonconformist îmi place de el.Imi plac mult doctorii mai nonconformiști in general.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.