Un fel de daltonism sau monocrom ism ?
Problema mea este urmatoarea: Nu reusesc sa trec de examenul cu mozaicul, cand merg la examen si imi arata mozaicul ma appuca batul ca nu vad nimic din ceea ce imi arata sa citesc acolo, nu vat decat niste culori aruncate pe niste foi si atat. Se poate remedia aceasta problema sau este un caz cu care trebuie sa traiesc toata viata. Sunt sofer afara si m au chemat deja a treia oara sa vin sa fac examenul si tot caut motive pentru ca stiu ca nu trec si risc postul de munca. Ma puteti ajuta cumva exista ceva sau. :((((((((
2 comentarii
Buna seara! Sa inteleg ca vedeti totusi culorile; vedeti rosu, verde, albastru????? Sa inteleg nu distingeti nuante, amestecul de culori, prin urmare, vorbim despre discromatopsie;In cazul dumneavoastra ar putea fi utile lentilele Colorlite; numai bine
Lentile de contact? sau ochelari? Se videca sau doar ma ajuta sa disting aceste nuante gen test mozaic, sunt acceptate la testul cu mozaicl? As dori un raspuns mai detaliat daca se poateva rog. Eu lucrez in Italia ca sofer pe tir am carnet de 12 ani pana acum am tot -fentat- examenul medical dar ma streseaza foarte tare aceasta problema, vreau sa stiu daca e rezolvabila
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 2Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde
- 0Vedere in jos
- 1Ochelari -0, 75 si -0, 5
- 2Inlocuire cristalin artificial
- 0Reducerea dioptrii, gimnastica