un cuplu cu probleme sexuale | Forumul Medical ROmedic

un cuplu cu probleme sexuale

03-12-2006
maria_i
Nu este medic/terapeut
maria_i
buna ziua!suntem de 4 ani impreuna si nu mai suntem asa atrasi sexual unul de celalalt.nu am mai facut sex de citeva luni bune si suntem amandoi f tineri(25, 30 ani).am avut diferite certuri si discutii din diferite motive(nelegate de sex)si credem ca asta ar putea fi motivul.e o senzatie f nasoala pt ca nu stim totusi daca certurile sunt adevaratul motiv sau pur si simplu am intrat in rutina.putem sa ne revenim in vreun fel?o sa va mai dam detalii pe parcurs in functie de cum decurge discutia.multumim!
4 comentarii
0
03-12-2006, ora 00:00
maria_i
Nu este medic/terapeut
maria_i
nu stiu daca am avut vreodata orgasm cu iubitul meu in decurs de 4 ani.l-am iubit f tare si poate asta sa-mi fi lasat impresia ca ne simtim bine sexual, dar daca as fi intrebata daca am avut vreodata orgasm n-as stii ce sa raspund.mi-e f teama sa nu fiu frigida.nu simt nevoia de sex si psihic ma darama.imi dau seama ca e ceva grav ca la 25 de ani sa nu simti nevoia de sex.am vise erotice cu barbati care-mi plac sau cu actori ca o adolescenta.am inteles ca masturbarea e un mod de ati cunoaste trupul.eu am fost crescuta cu principii si nu m-as vedea vreodata masturbandu-ma.adevarul este ca el fiind tipul mai "mamos" de cand l-am cunoscut am avut probleme de cuplu si cred ca de asta nu l-am putut vedea niciodata "masculul dominant".ma gandesc la alti barbati care ma atrag f tare din punct de vedere fizic si totusi nu-l insel pt ca nu vreau sa fac ceva pana nu ne lamurim noi situatia.el e tipul de om cum intelegem noi expresia "slab de ingeri" si nu cred ca-l mai pot vedea ca barbat.inainte eram "orbita" de dragoste si cred ca asta il facea mai mult decit este in ochii mei.acum nu mai e chiar "mamos", s-a schimbat, dar are momente cand nu-si asuma anumite responsabilitati si am impresia ca nu ma ajuta.nu stiu daca sunt f coerenta.sper sa fii inteles ceva din tot ceea ce am scris.va multumesc din suflet!
0
03-12-2006, ora 00:00
maria_i
Nu este medic/terapeut
maria_i
am incercat sa-i spun mai demult ca nu am orgasm.s-a speriat destul de tare si nu am mai putut face sex luni de zile.chiar nu stiu ce sa fac.nu stiu daca mai vreau sa fiu cu el, daca mai stau cu el ca tin la el ca la un apropiat.sunt chiar confuza.as vrea sa pot vorbi cu el deschis.i-am zis ca avem probleme, c-ar trebui sa mergem la un psiholog.e de acord, dar mi-e teama sa-i recunosc ca nu am avut niciodata orgasm in 4 ani de zile sau cel putin asa cred pt ca el crede cu totul altceva.adevarul e ca am avut perioade in care ne simteam f bine in pat, dar asa e orice cuplu la inceput.in rest comunicam, ne intelegem bine, dar exista o tensiune intre noi tot timpul.abstinenta de la sex pt ambele sexe poate crea ceva rau, nu neaparat din punct de vedere psihic?
0
02-01-2007, ora 00:00
dr-soare
Nu este medic/terapeut
dr-soare
Acel, , bine sexual " de la inceputul relatiei dv cu actualul partener, reprezinta o forma de inceput a orgasmului.Acest, , bonus " psihoafectiv se transforma in scurt timp in orgasm (cel mult 1 an ) Nu stiu daca ati mai avut o relatie anterioara si daca nici in aceasta relatie nu ati obtinut orgasmul. Este important de stiut deoarece sunt situatii in care orgasmul la femeie nu apare la prima relatie sexuala chiar daca iubirea exista. Aceasta prima relatie risca sa se transforme intr-o relatie de prietenie fara implicarea laturii erotice. Starea de relaxare mentala a femeii este foarte importanta in obtinerea orgasmului.Grija femeii ca partenerul sa se simta foarte bine, poate induce incordarea (hiperluciditate) nervoasa, fapt ce perturba serios orgasmul. Anumite menultumiri legate de propiul aspect fizic poate perturba deasemenea aparitia orgasmului. Dereglarile hormonale, anumite aspecte anatomice genitale, nepotrivirea ca dimensiuni ale organelor genitale, ejacularea precoce a partenerului ori neacordarea importantei preludiului sunt factori perturbatori. Consider ca un consult medical este mai potrivit in aceasta situatie. Cu stima, Dr Soare
0
09-01-2009, ora 02:14
evident.silvia
Nu este medic/terapeut
evident.silvia
el probabil nu face sex pt ca se gandeste ca nu te satisface si nu vrea reprosuri. spune-i ca il doresti si ca nu conteaza nimic altceva in momentele alea. nu esti frigida pt ca iti doresti sex. te atrag alti barbati. pune-l sa iti stimuleze clitorisul si probabil vei avea orgasm
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: