Tumora Klatzkin Bismuth II

15-04-2011
dalmino
Nu este medic/terapeut
dalmino
Fratele meu a suferit o interventie chirurgicala in urma diagnosticarii cu tumora Klatzkin. La iesirea din spital am aflat urmatoarele: "Inserie de stent. Se canuleaza tehnica Ghid un coledoc de 8 mm obstruat cvasitotal la granita cu hepaticul comun. Se dilata cu bujia de 9 si se insera un stent de 10 fr, 11 cm in hepaticul drept, aproape de confluenta." Rugamintea mea este sa-mi explicati despre ce este vorba exact (chiar si in termeni medicali, insa nu strict chirurgicali) si ce sanse ar putea avea, care este prognosticul, daca se pune sau nu problema "cat mai are de trait" si la ce se va recurge ulterior. Dupa clasificarea Bismuth, ar fi tumora Klatzkin II. Va multumesc anticipat pentru eventualele lamuriri si va doresc sanatate!!! Stefan Uhrec
1 comentarii
0
15-04-2011, ora 11:12
dalmino
Nu este medic/terapeut
dalmino
P.S. Durrile persista si la 2 saptamani dupa interventie si sunt destul de mari. Este posibil sa diminueze in intensitate? Si daca da, in cat timp estimativ? Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul