Dupa erad

17-08-2024
Devill
Nu este medic/terapeut
Devill
Acum aproape 3 luni dupa multe luni cu tratamente locale am avut o intervenție erad, si de câteva zile mi a aparut candida, stiu ca in mod normal ar trebui sa merg la medic pt un papa si dupa sa mi prescrie un tratament dar sincer am cheltuit atatia bani si timp incat uneori imi doresc doar sa fug în lume si sa nu mai aud de nimeni, deci, intrebarea mea ar fii : exista vreo contra indicatie la a luat antibiotic ovule la aproape 3 luni de la intervenție?
2 comentarii
1
17-08-2024, ora 12:46
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Din cate inteleg eu, aveti o infectie genitala cu candida ( ciuperca ). Nu se iau antibiotice in acest caz, ci antimicotice.
0
17-08-2024, ora 13:13
Devill
Nu este medic/terapeut
Devill
Buna ziua! Ultima data cand am avut aceasta problema adica anul trecut cam in aceeasi perioadă medicul meu ginecolog mi a dat ca tratament ovule polygynox si crema lomexin, voiam sa folosesc acelasi tratament dar nu știu daca e indicat si la medic chiar nu mi doresc sa merg acum ținând cont ca sunt deja programată pt octombrie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: