tumora infiltrativa
Buna ziua! Am venit din nou cu o noua nelamurire.M-am operat pe 26 februarie, mi-a fost extras rinichiul drept cu tot cu ureter diagnosticul fiind urmatorul: RINICHI DR.+URETER(T. INFILTRATIVA)+URETER INFERIOR(T. EXOFITICA)
parechim renal fara modificari morfologice.Uroteliu ce tapeteaza caile urinare ingrosat, cu nuclei discariotici(mari, inegali, vacuolari si nucleolati si cu aspecte polipoide.)Fragmente cu ulceratie a uroteliului cu bogat infiltrat inflamator cronic difuz si nodular la baza;Fragmente in care uroteliu este intens papilomatos;In corion se remarca prezenta unor structuri tubulare ce sugereaza un adenom nefrogenic;Fragmente in care se remarca prezenta unor structuri chistice cu continut acidofil.Peretele mucular hipertrofiat cu bogat infiltrat inflamator interstitial. As dori sa stiu daca aceasta tumora este benigna sau maligna si daca prin extractia rinichiului si a ureterului m-am vindecat definitiv. Va multumesc anticipat.
parechim renal fara modificari morfologice.Uroteliu ce tapeteaza caile urinare ingrosat, cu nuclei discariotici(mari, inegali, vacuolari si nucleolati si cu aspecte polipoide.)Fragmente cu ulceratie a uroteliului cu bogat infiltrat inflamator cronic difuz si nodular la baza;Fragmente in care uroteliu este intens papilomatos;In corion se remarca prezenta unor structuri tubulare ce sugereaza un adenom nefrogenic;Fragmente in care se remarca prezenta unor structuri chistice cu continut acidofil.Peretele mucular hipertrofiat cu bogat infiltrat inflamator interstitial. As dori sa stiu daca aceasta tumora este benigna sau maligna si daca prin extractia rinichiului si a ureterului m-am vindecat definitiv. Va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Urina deschisa la culoare
- 2Nu tin deloc urina
- 0Un chist mic pe partea stingă la rinichi
- 1Urinare frecventa dar fara simptome
- 3Rezultat analiza sange si urina, Femeie 66 de ani
- 2Rezecția vezicii urinare
- 3Rezecția vezcii urinare ( Scoaterea vezicii urinare afară )
- 1Klebsiela
- 1Formatiune rinichiul drept
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)