Tumora benigna coapsa
![raluca2010](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
As dori si eu o recomandare de ortoped chirurg, nu stiu, probabil si cu cometente oncologice, nici nu stiu daca exista. Sotului meu, are 31 de ani, i s-a depistat astazi o tumora benigna, in prima treime medie a coapsei drepte, pe lateralul coapsei, nu are aspect malign in prezent, nevascularizata, intramusculara si as dori sa gasesc pe cineva foarte, foarte bun pentru o opinie privind pasii urmatori. Va fi probabil nevoie de operatie.
Multumesc mult.
As dori si eu o recomandare de ortoped chirurg, nu stiu, probabil si cu cometente oncologice, nici nu stiu daca exista. Sotului meu, are 31 de ani, i s-a depistat astazi o tumora benigna, in prima treime medie a coapsei drepte, pe lateralul coapsei, nu are aspect malign in prezent, nevascularizata, intramusculara si as dori sa gasesc pe cineva foarte, foarte bun pentru o opinie privind pasii urmatori. Va fi probabil nevoie de operatie.
Multumesc mult.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tumora de ventricul 3
- 3tumoara benigna se poate modifica cu timpul in maligna?
- 16tumoare benigna sau maligna?
- 3cancer de colon... exista sanse sa apara la ex biopsic o tumora benigna?
- 6Tumora benigna... rediciveaza?
- 6tumoare retroperitonala belingna - tratamentul cu citostatice cum actioneaza?
- 6astept raspuns referitor la tumoare retroperitonala: cum il va ajuta citostaticele sa scape de tumoa
- 15produse naturiste pentru tumori benigne si cancer
- 6Sotul meu a fost diagnosticat cu osteocondrita
- 7rezultat biopsie
- 5tumora benigna de humerus cu celule gigante
- 4Grup de suport pentru bolnavii de cancer
- 8Benign sau Malign
- 4tumora benigna alte localizari precizate
- 0Neurinom
Mai multe informații despre: Tumorile benigne
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: