tumora benigna alte localizari precizate

11-01-2015
geanina32
Nu este medic/terapeut
geanina32
dupa iesirea din spital nu m sau recomandat antibiotice am si eu o intrebare dureri numai spun zi de zi as dori parerea sau un sfat ce trebuie sa fac si cam in cat timp aceasta boala se recupereaza va multumesc
4 comentarii
0
11-01-2015, ora 22:12
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
daca o sa incercati sa fiti mai explicita
care sunt simptomele, ce va supara
unde a fost internarea, ce au facut in spital...
sunt sanse sa primiti un sfat concret
din ce ati scris in primul mesaj.. NU se intelege absolut nimic.
0
13-01-2015, ora 23:16
geanina32
Nu este medic/terapeut
geanina32
in urma cu 2 ani am avut o interventie chirurgicala de sinuzita maxilara cronica fiind 2 saptamani internata la spitalul panduri la dr dorin hociota din bucuresti.la externare mi sau scris urmatoarele.diagnostic principal_tumora cu evolutie imprevizibila si necunoscuta alte localizari precizate|diagnostice secundare_sept nazal deviat_sinuzita maxilara cronica_hipertrofia cornetelor nazale _viteza crescuta de sedimentare a eritrocitelor|rezultatul biopsiei_proces inflamator cronic_proces inflamator cronic cu hiperplazie fibroconjuctiva | Dupa toate astea de cand am ajuns acasa timp de doua luni am luat numai calmante |simptomele sunt urmatoarele_dureri ingrozitoare partea dreapta ochi tampla nas _ameteli _tulburari ale ochuiului drept in ceata |Am consultat de asemenea si un neurolog care mia recomandat un tratament _garaban carmapazepin cavinton milgama si tonotil fara nici o ameliorare am aceleasi dureri ca inainte de operatie|Va rog frumos indrumatima si pe mine sau datimi un sfat ce pot face sa scap si eu de dureri |Mai precizez in legatura cu enuntul de mai sus am comis o eroare in urma cu doua luni nu cu doi ani mentionez in urma cu doua luni|cu stima si respect va multumesc
0
14-01-2015, ora 12:10
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
se merge la un medic ORL
se fac spalaturi nazale a acelui sinus care a fost operat.. pentru a elimina tot din el
se inmtroduc medicamente in sinus
se face consult stomatologie si oftalmologie.. pentru a exlcude problemele din vecinatate
0
17-01-2015, ora 16:08
geanina32
Nu este medic/terapeut
geanina32
nu prea mati lamurit cu nimic si as dori si eu un alt sfat al unui alt medic.va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.