tremuratul de la ce poate fi?
Am gastrita sau nervi la stomac nu stiu ce exact, am luat antibiotik pentru bacterie la stomac sau colon ca eram balonata si aveam dureri in partea stinga si dreapta a stomacului sub coaste,
am facut toate analizele si nu au gasit nimic dar starea de tremurat provine de la stomach cred dupa citeva ore dupa masa am grija mai mereu ce maninc dar e asa sensibil stomacul nu stju ce sa mai cred, plus ca deasupra buricului cam o palma distanta se vede parca am un nod, o gilma apasind cu degetul dispare putin, doctorul a spus ca nu e nimic, oare sa fie de la stress ? am uitat sa spun ca luam pastile pt fier ca era mai jos de limita normala poate astea imi dadeau dureri..cine poate sa ma lamureasca ca sint foarte stresata.va multumesc.
am facut toate analizele si nu au gasit nimic dar starea de tremurat provine de la stomach cred dupa citeva ore dupa masa am grija mai mereu ce maninc dar e asa sensibil stomacul nu stju ce sa mai cred, plus ca deasupra buricului cam o palma distanta se vede parca am un nod, o gilma apasind cu degetul dispare putin, doctorul a spus ca nu e nimic, oare sa fie de la stress ? am uitat sa spun ca luam pastile pt fier ca era mai jos de limita normala poate astea imi dadeau dureri..cine poate sa ma lamureasca ca sint foarte stresata.va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Palpitatii, ameteli, insomnie si multe altele
- 6Am de cand eram mica chiar din scoala primara, un tremur al bratelor si al capului
- 2tremuratul
- 5e vorba de hipertensiune?
- 4tremur cand ma enervez
- 2tremurat, lipsa de concentrare si imposibilitate de a vorbi
- 12Tremur incontrolabil, puls ridicat, senzatie de sufocare...
- 8stare generala de sanatate instabila
- 2Tremuratul unui deget
- 5tiroidita cronica autoimuna - nu exista tratament pentru o astfel de boala?
- 200Spasme musculare si tremuraturi
- 16Caut raspuns la problema mea...
- 2un tremur al mainilor de la varsta de 18-19 ani, acum am 49 ani
- 2imi tremura picioarele
- 0Spasme musculare si tremor
- 7nu stiu exact ce am
- 0tremurat al capului
- 3tremurat excesiv
- 1Tremur, amorteala si aritmii
Mai multe informații despre: Tremuraturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: