Tratament Sindrom Nefrotic cu prednison
Buna ziua, am 17 ani jumatate si sunt diagnosticat cu sindrom nefrotic, am primit sa tin tratament cu prednison pe o perioada indelungata 3-6 luni pana la un 1 an si jumatate, iau in doze destul de mari 60 de mg, iau dimineata la 9, 10 pastile, mananc nesarat si tin si dieta deoarece pt boala mea am restrictii privind proteinele, grasimile... am inteles ca medicamentul iti da pofta de mancare, azi este prima zi cand lam luat si am mancat normal... nu simt nik deosebit... este posibil sa ma ingras?adik medicamentul in sine ingrasa sau o data ce ti regimul fara sare, etc nu se intampla pur si simplu nimic, astept un raspuns, si va multumesc din inima pt timpul acordat, vreau sa precizez ca am o inaltime de 1, 84m, si 90 de kg...sunt mai solid totusi ar trebui sa mai slabesc 6 kg... din aceasta cauza sunt putin speriat in privinta tratamentului pe baza de cortizon.
4 comentarii
Mi sa spus la spital ca pot face acnee de la acest tratament, mi-ati putea spune ce rezuma acest cuvant?
buna ziua am o intrebare;am luat anticonceptionale pana i august 2008.le am intrerupt si acum as vrea sa le iau iar din luna februrie dar ciclul mi a trecut.. se pot lua si dupa ce se termina ciclul daca se face pauza aia de 7 zile ? mentionez ca iau rigevidon.astept un raspuns.
va rog frumos astept un raspuns cat mai repede, la intrebarile mele de mai sus, multumesc :D
Acnee = cosuri
Acestea apar de obicei pe fata si piept/spate
Acestea apar de obicei pe fata si piept/spate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ciclosporina actioneaza mai bine cu steriozi?
- 1Prednison Richter - Efecte adverse copil 2 ani si 9 luni
Mai multe informații despre: Sindromul nefrotic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: