Tratament pt disparitia acufenelor
1. la medicul orl...rezolvati problema cu respiratia nazala si problema cu faringele
2 pentru acufene faceti investigatii, fund de ochi, neurologie, investigati rinichii, ficatul, inima
toate aceste organe pot da dereglari de circulatie cerebrala cu acufene
2 pentru acufene faceti investigatii, fund de ochi, neurologie, investigati rinichii, ficatul, inima
toate aceste organe pot da dereglari de circulatie cerebrala cu acufene
Da am facut cateva din investigatii dar am o stare de oboseala. Nu mai pot dormi noaptea din cauza sunetului in ureche. Daca inchid ochii simt ca ma pierd si ca ma sufoc. Va rog recomandati.mi ceva.
un medic poate sa recomande un tratament dupa ce are in fata rezultatul tuturor investigatiilor
sa stie despre pacient varsta, inaltime, kg, bolile cronice, tratamentele luate, tensiunea arteriala.s.a
este o consultatie care se face in regim privat contracost.
ca si sfat...urmati indicatiile din mesajul anterior si aflati cauza acufenelor
sa stie despre pacient varsta, inaltime, kg, bolile cronice, tratamentele luate, tensiunea arteriala.s.a
este o consultatie care se face in regim privat contracost.
ca si sfat...urmati indicatiile din mesajul anterior si aflati cauza acufenelor
Buna ziua,
Acum 3 zile mi s-a infundat urechea stanga, peste 2-3 ore a inceput sa tiuie foarte tare. Sera cand am ajuns acasa am pus apa oxigenata crezand ca totul este cauzat de un dop in ureche. A doua zi dimineata, dupa ce am pus din nou apa oxigenata urechea s-a desfundat si tiuitul nu s-a mai simtit atat de puternic insa seara cand m-am dus la culcare am constat ca urechea tiuia in continuare. Am fost la ORL si totul este in regula iar tensiune nu aveam. Am 30 de ani, 1, 78 m si 65 Kg, mentionez ca am mai multi noduli tiroidieni (~11 pe ambii lobi, cel mai mare de 2.6cm) pentru care nu pot lua tratament intrucat TSH=0.36 iar FT4=18.04 (in sept voi face programare la un chirurg pt a vedea dc este cazul de operatie). Medicul ORL-ist mi-a recomandat sa iau magneziu cu vit B6 si mi-a mentionat ca va trece de la sine. Puteti sa imi recomandati ceva naturist ce ar putea ajuta? Mentionez ca sunt si o fire anxioasa si ma paniches destul de usor iar seara cand incep sa aud tiutul acela continuu imi fac numai "ganduri negre".
Multumesc!
Cristina
Acum 3 zile mi s-a infundat urechea stanga, peste 2-3 ore a inceput sa tiuie foarte tare. Sera cand am ajuns acasa am pus apa oxigenata crezand ca totul este cauzat de un dop in ureche. A doua zi dimineata, dupa ce am pus din nou apa oxigenata urechea s-a desfundat si tiuitul nu s-a mai simtit atat de puternic insa seara cand m-am dus la culcare am constat ca urechea tiuia in continuare. Am fost la ORL si totul este in regula iar tensiune nu aveam. Am 30 de ani, 1, 78 m si 65 Kg, mentionez ca am mai multi noduli tiroidieni (~11 pe ambii lobi, cel mai mare de 2.6cm) pentru care nu pot lua tratament intrucat TSH=0.36 iar FT4=18.04 (in sept voi face programare la un chirurg pt a vedea dc este cazul de operatie). Medicul ORL-ist mi-a recomandat sa iau magneziu cu vit B6 si mi-a mentionat ca va trece de la sine. Puteti sa imi recomandati ceva naturist ce ar putea ajuta? Mentionez ca sunt si o fire anxioasa si ma paniches destul de usor iar seara cand incep sa aud tiutul acela continuu imi fac numai "ganduri negre".
Multumesc!
Cristina
sunetul in ureche/.. este UN avertisment
legat de circulatia cerebrala, alimentatie, kg in plus s.a
tre sa faci o audiograma sa vezi daca a afectat auzul sau nu
schimbi radical regimul alimentar si te hidratezi corespunzator
legat de circulatia cerebrala, alimentatie, kg in plus s.a
tre sa faci o audiograma sa vezi daca a afectat auzul sau nu
schimbi radical regimul alimentar si te hidratezi corespunzator
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10ameteli puternice
- 5Spondiloza + scolioza, migrene groaznice si amorteli
- 4tiuit sau nu?
- 3Poate fi doar spondiloza cervicala?
- 5mi-a iesit reflex stipedian absent urechea stanga, tinitus, hipoacuzie.
- 10Dureri de ureche
- 12Am simtit o durere spontana la nivelul gatului, la muschi, si parca simt si obrazul f putin amortit
- 4a observat de mai multe ori ca ii sangereaza urechea
- 3pseudonomas aeruginosa
- 0Ţiut ureche
- 7dureri ciudate de spate.. la radiografie: spondiloza cervicala, ciocuri si cifoza
- 1va rog dle doctor am nevoie de un raspuns.Spondiloza?
- 1igiena urechii dupa aeratoare
- 2umflatura urechea dreapta
- 4RMN ureche interna
- 2Tratament pentru zgomot in urechi
- 11Ureche dreapta infundata si tiuit
- 4Va rog ajutor. Otita medie acuta - ma simt de parca am un butoi in cap
- 1Tinitus, pocnituri ureche
Mai multe informații despre: Spondiloza cervicala Tiuitul in urechi Urechea Acufene
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: