tratament osteoporoza care nu se mai importa.. sfaturi
in urma unei fracturi de calcaneu, tatal meu a fost diagnosticat cu osteoporoza, tratamentul a fost de tonocalcin dar nu se mai importa.ce putem sa facem?
3 comentarii
Mama mea are osteoporoza si merge la medicul endocrinolog sa o trateze. Cred ca difera tratamentul la femei si la barbati, inorice caz medicul va va indruma, pentru ca trebuie tratat. Va doresc sanatate
Hristos a inviat! Am 43 de ani, in 2010am fost diagnosticata cu osteoponie si am urmat un tratament cu Bonviva 150mg, o pastila pe luna Ca D3 mg500 200, doua pastile pe zi. In 2011 Am fost dianosticata cu osteoporoza primara, acum mi sa recomandat Fosavance o pastila pe saptamana si si Ca lactic o pastila pe zi. Am un colon iritabil gastrita hiperacida, in jur de52 de kg nu fumez nu beau alcool.Ambele diagnostice au fost puse in urma controlului cu DXA Nu sunt la menopauza. Eu sunt din Tulcea. Mama mea are osteoporoza care s a instalat la menopauza Va rog daca puteti sa -mi recomandati si un alt tratament.Va multumesc frumos.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7boala autoimuna - dar care?
- 41osteoporoza calcaneana + diprophos
- 76fractura de calcaneu + dureri accentuate
- 3osteoporoza - am nevoie de sfat urgent
- 3Recuperare fractura de calcaneu
- 12Scoaterea placutei... este obligatorie? Ce riscuri sunt?
- 3ce trebuie urmat ca tratament pentru fractura de calcaneu cu usoara deplasare?
- 2osteoporoza - recomandari?
- 9Tatal meu a suferit fractura de calcaneu
- 3Fractura fara deplasare calcaneu
- 0Tratamentul bolnavului de osteoporoza
- 1OSTEOPOROZA
- 1osteoporoza
- 0Calcai zdrobit
- 5Fractura calcaneu
- 2Osteoporoza
- 2Fractură calcaneu
- 2Fractură de calcaneu
- 0Osteoporoza severa, tratament cu Terrosa