Tratament cu Testoplex - riscuri pentru conceptia unui copil? | Forumul Medical ROmedic

Tratament cu Testoplex - riscuri pentru conceptia unui copil?

01-04-2011
AlmiraNicole
Nu este medic/terapeut
AlmiraNicole
Buna ziua! Am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati... Sotul meu a facut injectii cu Testoplex sau ceva de genul in urma cu 3 saptamani timp de o luna, adica 5 fiole...Vreau sa stiu si eu ce poate lua pt a-l alimina din corp pt ca vrem sa facem un bebe.. Astept un raspuns urgent.. Va multumesc din suflet!O zi buna!!
1 comentarii
0
20-07-2016, ora 12:15
drakos
Nu este medic/terapeut
drakos
Testoplex contine steroizi anabolizanti - derivati de testosteron.
Probabil va faceti griji ca nu cumva testoplexul sa-i fi afectat spermatozoizii.

Nu cred ca aveti motive de ingrijorare pentru ca:
- nu am citit ca testosteronul sa afecteze productia de spermatozoizi sau functionalitatea acestora. Mai degraba deficienta acestuia ar putea afecta spermatogeneza.
http://www.romedic.ro/cauze-spermatice-de-infertilitate-la-barbati-0P19261
- ca orice alt drog organismul are tendinta de a se autoepura. Nu stiu care e timpul de injumatatire a testoplexului, dar probabil intr-o luna nivelul de testosteron din organism e ca inainte de administrare.
- productia de spermatozoizi este continua iar durata unui ciclu de productie este de aprox doua luni. Altfel spus, in doua luni are spermatozoizi noi. Spermatozoidul care va fecunda ovulul dvs probabil ca inca nu exista deocamdata. Asta pentru ca, in general, dureaza cateva luni pana ramai insarcinata. Putin probabil sa se intample de la prima incercare.
Asta nu inseamna ca incurajez tratamentele cu Testoplex - care apropo, nici nu stiu daca a fost aprobat in Romania.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Consumul de alcool la bărbaÈ›i înaintea conceperii unui copil este un factor de risc pentru sănătatea copilului
  • Echilibrul dintre macronutrienÈ›i È™i aport energetic în dieta paternă influenÈ›ează metabolismul È™i comportamentul descendenÈ›ilor
  •