tratament candida
Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca cumva fac un tratament cu cervugid(am auzit la cineva ca ar fi eficient contra candidozei), as putea concomitent sa iau si nistatina-pastile sau ciprinol??? Dupa mai multe tratamente la indicatia medicului ginecolog nu mi-a disparut candidoza, si acum m-am hotarat sa iau ovule cervugid pentru ca am auzit ca ar fi foarte bune. Numai ca am luat 12 si acum as vrea sa fac o pauza de 7 zile dupa care sa iau iarasi inca 12. De aceea va intrebam daca as putea sa iau, suplimentar, si pastile nistatin ca sa fiu mai sigura ca am facut tot ce se putea. Interactioneaza cumva aceste medicamente negativ daca le iau impreuna? V-as ruga mult de tot daca mi-ati putea raspunde. Nu mai scap odata de acest microb numit candida si este destul de suparator si ma ingrijoreaza in eventualitatea in care pe viitor as vrea sa am copii si nu stiu daca este bine sa raman insarcinata daca am acest microb. Va rog enorm sa ma ajutati si pe mine.
5 comentarii
1. Nistatin pastile nu interactioneaza cu Cervugid, deci se pot lua impreuna.
2. Ciprinol nu are efect pe Candida, chiar poate favoriza candidoza, deci nu e bine sa luati fara indicatie medicala expresa.
3. Un tratament homeopatic va va ajuta mai bine pe termen lung decat antibioticele, al caror efect e trecator in candidoza, asa cum ati constatat.
4. Puteti ramanea insarcinata.
2. Ciprinol nu are efect pe Candida, chiar poate favoriza candidoza, deci nu e bine sa luati fara indicatie medicala expresa.
3. Un tratament homeopatic va va ajuta mai bine pe termen lung decat antibioticele, al caror efect e trecator in candidoza, asa cum ati constatat.
4. Puteti ramanea insarcinata.
Va multumesc enorm pentru indicatii. Ciprinol am luat tot la indicatia medicului ginecolog, de asta l-am pus pe lista. Va multumesc enorm. Am mai auzit ca si constipatia poate favoriza candida, iar eu am probleme si aici. Mi-ati putea indica vreun tratament in acst sens? O zi frumoasa tuturor.
Am si eu o intrebare. Am citit care sunt simptomele candidozei. Eu am o scurgere transparenta, uneori miroase, alteori nu, atat! As vrea si eu sa stiu cam ce ar putea fi.
As avea si eu o intrebare..un tratament doar cu 3 pastile pe zi de nistatina si spalaturi cu bicarbonat de sodiu si apa sunt folositoare impotriva candidozei?
Pentru doamna cu constipatia ii recomand din inima ColonHelp, Pentru Candida e important si ce mananca; nu zaharuri, etc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1candidoza sau alt fel de ciuperca
- 4rezultate gresite?
- 3ce este candidoza?
- 10candidoza genitala - cauze?
- 46Candida - o boala normala?
- 7tratament candidoza pls
- 4tratament pt candidoza-clotrimazol crema
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 4infectie sau candidoza?
- 3candidoza... si intarzierea menstruatiei
- 24candida
- 18tratament candida
- 0herpes simplex sau candida
- 2Este oare candida?
- 3Candida? Herpes?
- 4tratament pentru candidoza doar eu? sau si partenerul?
- 5Tratament candida
- 1Candida
- 0Candidoza barbati
- 0Candidoza sistemica
Mai multe informații despre: Candidoza genitala tratament pentru candidoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: