Tratament alopecie androgenetica.
Salutare!!As vrea sa aflu raspunsuri la cateva intrebari:
1)Se poate lua concomitent nanoxidil cu minoxidil ca tratament pentru alopecie?
2)Am cautat pe internet sub ce nume de firma se gaseste nanoxidil si nu am gasit. Spectral.DNC-N oare sa fie?
3)Daca are cineva experienta cu unele din aceste solutii pentru caderea parului il rog frumos sa ne impartaseasca si noua celorlalti.
Eu folosesc de exemplu minioxidul cam de un an jumatate si as putea spune ca a tinut cat de cat pe loc caderea parului.
4)Ce parere aveti de medicamentul propecia?
5)Am mai vazut pe internet de mezoterapie si de "terapia vampir"(PRP).Ce spuneti?A incercat cineva aceste proceduri?
Va multumesc!!
1)Se poate lua concomitent nanoxidil cu minoxidil ca tratament pentru alopecie?
2)Am cautat pe internet sub ce nume de firma se gaseste nanoxidil si nu am gasit. Spectral.DNC-N oare sa fie?
3)Daca are cineva experienta cu unele din aceste solutii pentru caderea parului il rog frumos sa ne impartaseasca si noua celorlalti.
Eu folosesc de exemplu minioxidul cam de un an jumatate si as putea spune ca a tinut cat de cat pe loc caderea parului.
4)Ce parere aveti de medicamentul propecia?
5)Am mai vazut pe internet de mezoterapie si de "terapia vampir"(PRP).Ce spuneti?A incercat cineva aceste proceduri?
Va multumesc!!
2 comentarii
Buna ziua
Atat mezoterapia cat si PRP sunt eficiente in tratarea alopeciei androgenetice. Mergeti la un medic dermatolog ptr detalii legate de proceduri. Si propecia da rezultate destul de bune.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Atat mezoterapia cat si PRP sunt eficiente in tratarea alopeciei androgenetice. Mergeti la un medic dermatolog ptr detalii legate de proceduri. Si propecia da rezultate destul de bune.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Salutare!!!Multumesc pentru raspuns Claudia.Eu la locul de munca depun efort fizic si transpir destul de mult mai ales pe timp de vara.Mi as face tratamentul numit mezoterapie dar imi este teama ca "arunc cu banii pe geam" deoarece am citit pe internet ca trebuie evitat efortul fizic cateva zile dupa acest tratament.Din cate am inteles PRP ul nu are o astfel de interdictie pentru a fi eficace 100 %.Ce parere aveti?Sa aleg PRP ul?Am vazut pe multe site uri ca e destul de scump dar cautand mai bn agasit si clinici unde poate fi facut si cu 350 roni.Si un alt beneficiu este ca acest PRP se face de cel mult 3 ori. Va multumesc!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Diagnostic alopecie androgenetica - tratament incert
- 2Alopexy
- 0Cum sa utilizez Alopexy pentru rezultate mai bune?
- 1Alopecie androgenica
- 4Alopecie androgenetica
- 2Laser Sunetics.Alopecie.
- 1Pot doctorii dermatologi sa precrie Proscar pentru caderea parului?
- 0Tratament alopecie androgenetica, finasterida (propecia)
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
Mai multe informații despre: alopecia androgenica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: