Cum sa utilizez Alopexy pentru rezultate mai bune?
Buna ziua, medicul dermatolog m-a sfatuit sa incerc Alopexy pentru o perioada, inainte sa iau Finasterida, pentru ca ma poate afecta negativ din cauza efectelor adverse.
Mi s-a spus sa folosesc Alopexy in felul urmator: primele zece zile de utilizare sa fie aplicat doar seara, dupa care, dupa aceste 10 zile, sa reduc aplicarea la doar trei zile pe saptamana (gen din doua in doua zile). Din ce mi s-a spus (alte persoane) Minoxidilul nu o sa fie la fel de potent daca se foloseste o singura data pe zi, asa incat vreau sa intreb daca e ok sa folosesc doar o data pe zi sau ar trebui sa folosesc de doua ori pe zi in fiecare zi.
Mi s-a spus sa folosesc Alopexy in felul urmator: primele zece zile de utilizare sa fie aplicat doar seara, dupa care, dupa aceste 10 zile, sa reduc aplicarea la doar trei zile pe saptamana (gen din doua in doua zile). Din ce mi s-a spus (alte persoane) Minoxidilul nu o sa fie la fel de potent daca se foloseste o singura data pe zi, asa incat vreau sa intreb daca e ok sa folosesc doar o data pe zi sau ar trebui sa folosesc de doua ori pe zi in fiecare zi.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Diagnostic alopecie androgenetica - tratament incert
- 2Alopexy
- 1Alopecie androgenica
- 4Alopecie androgenetica
- 2Laser Sunetics.Alopecie.
- 2Tratament alopecie androgenetica.
- 1Pot doctorii dermatologi sa precrie Proscar pentru caderea parului?
- 0Tratament alopecie androgenetica, finasterida (propecia)
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
Mai multe informații despre: alopecia androgenica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: