transpiratie imediat dupa ce fac dus
sunt obsedata de baie, fac dus prea des si de 5 ori pe zi, am folosit tot felul de deodorante(nivea, dove, rexona, lady speed stick, chiar si cele de barbati)dar tot transpir, am auzit ca bicarbonatul ar fi bun si l-am incercat.intradevar da rezultate dar dupa o ora transpir din nou.mai ales in momentul cand am emotii sau sunt nervoasa.oare ce as putea sa folosesc?
3 comentarii
Cred ca o consultatie endocrinologica ar fi cea mai indicata!!Problema poate din interior si nu neaparat din exterior!!
Cel mai rapid si cu siguranta cel mai indicat tratement este unul homeopat la un medic cu experienta. Endocrinologul nu poate face nimic la asa ceva... cautati aici sa vedeti daca exista vreun caz vindecat..
Transpiratia excesiva [ hiperhidroza ] are o etiologie plurifactoriala. Printre acestia stresul are un rol important, dar sunt si afectiuni endocrine care pot cauza acest simptom [ hipertiroidia, sindromul hipoglicemic etc.]. Deci, cum deja ai fost sfatuita, nu ar strica o vizita la endocrinolog. Ca masuri pe care le poti lua tu, nu ai voie sa consumi alimente prea condimentate gen fast-food, ciocolata, produse cu cacao, bauturi carbogazoase, cafea ; imbracamintea trebuie sa fie din bumbac sau din materiale naturale, lejera, pentru o aerisire si o ventilare eficienta a pielii ; incaltamintea din piele, si trebuie schimbata mai des.Ca si tratament [ dupa eliminare vreunei cauze endocrine ], poti apela la psihoterapie, injectii cu toxina botulinica [ sunt cam scumpe ], sedinte de iontoforeza [ la cabinetul de dermatologie ], ticturi anticolinergice si, in ultima instanta, cu rezultate eficiente, interventia chirurgicala [ simpatectomia ].
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3temperatura, transpiratii reci, ameteli
- 3am senzatii foarte ciudate de panica, frica, problema e ca nu stiu de ce...
- 7ameteala, ureche infundata, se invarte totul cu mine ca pe un carusel
- 11tiroida?
- 5transpiratie excesiva pe fond emotional
- 4transpiratie excesiva a palmelor si a talpilor
- 2Am renuntat la mancarea sarata si de la o perioada am inceput sa transpir
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 3Membre reci, umflate si transpirate
- 1raceala, transpiratie...
- 5Transpiratie in somn
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 1Transpiratie in exces, subraţ
- 2picioare transpirate
- 2Transpiratie faciala pana la acomodarea cu temperatura
- 1transpiratie abundenta intre picioare
- 0Mancarimi cand incep sa transpir sau cand tipa cineva la mine
- 0Transpiratie dupa consumul de lichide
- 0Antiperspirant Odaban
Mai multe informații despre: transpiratia