transpiratie imediat dupa ce fac dus
![andreaborza](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
sunt obsedata de baie, fac dus prea des si de 5 ori pe zi, am folosit tot felul de deodorante(nivea, dove, rexona, lady speed stick, chiar si cele de barbati)dar tot transpir, am auzit ca bicarbonatul ar fi bun si l-am incercat.intradevar da rezultate dar dupa o ora transpir din nou.mai ales in momentul cand am emotii sau sunt nervoasa.oare ce as putea sa folosesc?
3 comentarii
![Jaquelinne](/arata_img.php?img=cont_24366.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cred ca o consultatie endocrinologica ar fi cea mai indicata!!Problema poate din interior si nu neaparat din exterior!!
![scarface](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Cel mai rapid si cu siguranta cel mai indicat tratement este unul homeopat la un medic cu experienta. Endocrinologul nu poate face nimic la asa ceva... cautati aici sa vedeti daca exista vreun caz vindecat..
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Transpiratia excesiva [ hiperhidroza ] are o etiologie plurifactoriala. Printre acestia stresul are un rol important, dar sunt si afectiuni endocrine care pot cauza acest simptom [ hipertiroidia, sindromul hipoglicemic etc.]. Deci, cum deja ai fost sfatuita, nu ar strica o vizita la endocrinolog. Ca masuri pe care le poti lua tu, nu ai voie sa consumi alimente prea condimentate gen fast-food, ciocolata, produse cu cacao, bauturi carbogazoase, cafea ; imbracamintea trebuie sa fie din bumbac sau din materiale naturale, lejera, pentru o aerisire si o ventilare eficienta a pielii ; incaltamintea din piele, si trebuie schimbata mai des.Ca si tratament [ dupa eliminare vreunei cauze endocrine ], poti apela la psihoterapie, injectii cu toxina botulinica [ sunt cam scumpe ], sedinte de iontoforeza [ la cabinetul de dermatologie ], ticturi anticolinergice si, in ultima instanta, cu rezultate eficiente, interventia chirurgicala [ simpatectomia ].
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3impotenta, transpiratii foarte abundente...
- 5Transpiratie la cap, fetita de 6 ani
- 3palme transpirate
- 11Probleme cu gatul, senzatii de sufocare
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 1Transpir foarte tare... tot timpul simt corpul umed
- 4transpiratie excesiva a palmelor si a talpilor
- 2Am renuntat la mancarea sarata si de la o perioada am inceput sa transpir
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 10tahicardie paroxistica nocturna
- 2transpira abundent la cap
- 5Transpiratie si febra mare care persista
- 4batai inima puternice palpitatii, transpiratii, buze uscate !
- 1transpiratie si menopauza
- 0transpiratia la copii
- 2ce boli se pot transmite prin inghitirea sudorii partenerului sexual???
Mai multe informații despre: transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: