Torsiune teaticulara
Salutare. Am 17 ani si am fost operat de torsiune testiculara la testiculul drept. Testiculul drept este si mai mic ca cel stang si as dorii sa stiu daca mai creste la dimensiunea celui stang dupa operatie. Au trecut 4 luni si nu si-a modificat marimea deloc. Si daca mai creste as vrea sa stiu in cat timp. Multumesc.
3 comentarii
Stiu ca pt un tinar e o mare problema cind ai trecut prinr-o astfel de operatie, dar ai rabdare, nu ai sa observi tu daca a crescut suficient testicolul daca te controlezi la 2 zile, trebue sa treaca ani si cresterea organismului tau sa se definitiveze, ai incredere in medicii care te-au operat, chiar de ar ramine un pic mai mic nu se intimpla nimic, majoritatea barbatilor au un testicul mai mic.
Numai bine.
Numai bine.
Multumesc de comentariu, m-am operat la MedLife la domnul prof. Mihai Lucan.. Am fost la control de 3 ori de la operatie si a zis ca totul e bine.
La mine nu era torsionat de tot. Adica se rasucea dar reveanea la normal. Ma durea doar cand faceam activitati fizice. Daca stateam in pat nu ma mai durea deloc deoarece revenea testiculul la normal.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Problema testicol
- 0problema testicul!
- 0torsiune testicul
- 0torsiune de testicul
- 0Dupa operatia de torsiune testiculara, ajutor
- 2Dupa operatia de torsiune testiculara!
- 0Orhiepididimita sau torsiune testiculara?
- 1Fixare testicul dupa torsiune testiculara
- 0Durere testicul la 2 luni post operator
- 0Va rog, ajutați-ma! Imi este frica sa nu fi fost o torsiune a cordonului spermatic
Mai multe informații despre: Torsiunea testiculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: