Dupa operatia de torsiune testiculara!
Buna ziua am avut o operatie de torsiune testiculara cred ca am un an de atuncia, problema e ca de ieri mi-sa umflat testicoul care a fost operat si am aceia durere pe care o avea si inainte de operatie, mi-am facut programare ma duc la doctor dar am doar o intrebare..mai e vreun risc sa pierd testicolul? avand in vedere ca am fost operat si mila cusut de scrot.. de precizat este umflat se observa ca e umflat, tot ce ma intereseaza este daca e vreun risc sa pierd testicolul sau..mai exact dc sa umflat iara si am durere desi eu am fost operat de torsiune testiculara..
2 comentarii
sa aveti o zi buna ma scuzasi am gresit pagina
Buna ziua,
Am vazut postarea ID Ascendent si v as ruga si eu sa ma lamuriti cu un lucru deoarece medicii din Constanta nu m au lamurit
Baiatul meu in varsta de 16 ani a fost operat si i s a scos un testicul.Am auzit de operatia de coasere in scrot a testiculului ramas si am intrebat doi doctori si ei mi au zis ca nu recomanda operatia deoarece poate avea probleme mai tarziu insensul ca poate sa il doara mai mereu sau sa nu poata avea copii.
Am vazut ca tu ai operatie de coasere in scrot si vroiam sa intreb cum te simti.
Ma scuzi de deranj si in eventualitatea unui raspuns, iti multumesc anticipat.
Am vazut postarea ID Ascendent si v as ruga si eu sa ma lamuriti cu un lucru deoarece medicii din Constanta nu m au lamurit
Baiatul meu in varsta de 16 ani a fost operat si i s a scos un testicul.Am auzit de operatia de coasere in scrot a testiculului ramas si am intrebat doi doctori si ei mi au zis ca nu recomanda operatia deoarece poate avea probleme mai tarziu insensul ca poate sa il doara mai mereu sau sa nu poata avea copii.
Am vazut ca tu ai operatie de coasere in scrot si vroiam sa intreb cum te simti.
Ma scuzi de deranj si in eventualitatea unui raspuns, iti multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Problema testicol
- 0problema testicul!
- 0torsiune testicul
- 0torsiune de testicul
- 0Dupa operatia de torsiune testiculara, ajutor
- 0Orhiepididimita sau torsiune testiculara?
- 1Fixare testicul dupa torsiune testiculara
- 0Durere testicul la 2 luni post operator
- 3Torsiune teaticulara
- 0Va rog, ajutați-ma! Imi este frica sa nu fi fost o torsiune a cordonului spermatic
Mai multe informații despre: Torsiunea testiculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: