Tiroidectomie gusa polinodulara...oare este cancer?
Am fost operata acum trei saptamani, tiroidectomie totala, la dr.icma ion, un om deosebit, in timisoara.operatia a decurs normal.insa sunt f stresata in ceea ce priveste rezultatul la biopsie.mai dureaza cam o saptamana pana sa primesc rezultatul.prima zi dupa operatie am facut o cadere de calciu, in sensul ca.mi-au amortit mainile si picioarele, am primit o fiola de calciu, iar ca medicatie, dupa ce m-am externat, pe langa eutyrox de 50 mg, 1 si1/2 comprimate mi s-a dat si caldefix si mgb6.e ok.numai k ma simt cam ametita si fata pofta de viata.in ceea ce priveste cicatricea, parca e o zgarietura, insa are o tendinta de roseata in partea dreapta, acolo unde au fost nodulii mai mari (am avut gusa polinodulara, cel mai mare nodul avand 3, 5 cm.).cat o sa ma msi tina aceasta ameteala?
4 comentarii
Buna ziua. Depinde de la individ la individ cum se recupereaza dupa o interventie chirurgicala. Avand in vedere ca vi s-a extirpat tiroida, poate dura putin pana se restabileste echilibrul hormonal al organismului. Doar in urma examenului histopatologic se poate preciza daca nodulii respectivi au fost maligni sau nu.
SI EU AM TRECUT PRINTR-O SITUATIE SIMILARA! iNSA AM FOST OPERAT DE DOUA ORI, PT CA LA PRIMA OPERATIE CAND AU SCOS NODULII a iesit cancer. La dvs cum a iesit analiza chistopatologica?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0ce riscuri pot exista in cazul unei operatii de tiroidectomie?
- 5microcarcinom papilar si folicular tiroidian
- 2tiroidectomie totala
- 3Tireoglobulina
- 1tiroidectomie totala
- 0Atac de panica sau hipocalcemie
- 0Operație de extirpare tiroida
- 1Operatie de tiroida sau nu
- 1hipocalcemie dupa operatie tiroida
- 2Probleme de memorie dupa operatie de tiroidectomie
- 3Cer parerea unui medic endocrinolog in vederea unei tiroidectomii totale!
- 12Dupa tiroidectomie totala
- 1extirpare totala glanda tiroida
- 0Operaţia de scoatere totală a glandei tiroide.
- 1Tiroidectomie
- 8Ingrasare dupa extirpare tiroida
- 0Rezultat histopatologic - monotorizare
- 0Antitg pozitiv, TG nedetectabila, pacient atiroidian
- 0Recomandare chirurgi pentru tiroidectomie totala
Mai multe informații despre: Tiroidectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: