tinea cruris

15-01-2013
kriskatcris
Nu este medic/terapeut
kriskatcris
buna seara..am si eu aceeasi problema cu tinea cruris in zona inghinala...intre fese...e ingrozitor ce am citit pe aici..doamne...pana acum nu foloseam nimik..credeam ca de la viermi..dar de la analize am vazut ca nu am viermi..apoi citisem pe forum si mi-am dat seama de fapt ce am..din sfaturile voastre, folosesc de 2 zile clotrimazol..si azi am luat 1 pastila de flucovim...crema vad ca imi face destul de bine..sper sa merg spre bine..nu ma mai mananca asa si nici nu ma mai ustura..ce am mai observat azi este ca am aproape aceleasi mancarimi la subrat..fara pete rosii.ma dau si la subrat cu clotrimazol...am vazut ca multi spun de exoderil...oare pot sa le folosesc in paralel? seara si dimineata? cum sa fac? am sa iau si nizoral pastile..nici nu stiu cum sa mai fac..of doamne..imi vine sa mor ca am stat atata timp asa fara sa imi dau seama ce e !!! va rog ajutati-ma cu un sfat!!!! multumesc mult.sanatate
1 comentarii
0
17-01-2013, ora 18:19
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Consulta si un medic dermatolog, este cel mai bine. O optiune terapeutica este pulsterapia cu Orungal tablete- 3 cure in cazul tau ( cura de pulsterapie se face cu Orungal 200mg de doua ori pe zi 1 saptamana, apoi pauza 3 saptamani, cura de 1 saptamana, pauza 3 saptamani, cura de 1 saptamana) daca se stabileste diagnosticul de micoza. Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.