Crema NIDOFLOR este buna pt tinea cruris?

30-12-2009
19285
Nu este medic/terapeut
19285
Am si eu o intrebare. Am "TINEA CRURIS" si as vrea sa stiu daca aceasta crema (nidoflor) este buna pentru a ma trata.
multumesc!
4 comentarii
0
30-12-2009, ora 23:27
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Da, este bun. Nidoflor, Pimafucin, Lomexin, Triderm etc., toate aceste unguente/creme sunt eficiente pentru tratarea acestei afecţiuni fungice. Trebuie aplicat local de două ori pe zi, după igienizarea zonei afectate, timp de minim 4-6 săptămâni, chiar mai mult în cazurile complicate. Consultaţi medicul dermatolog pentru mai multe detalii!

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
P.S. Faceţi tot posibilul să nu transpiraţi; transpiraţia măreşte mâncărimea (nu aveţi voie să vă scărpinaţi) şi agravează, mai mult sau mai puţin, acele leziuni roşiatice.

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
31-12-2009, ora 02:08
19285
Nu este medic/terapeut
19285
OK multumesc foarte mult pentru raspuns!!!
0
16-02-2010, ora 10:51
adam1988
Nu este medic/terapeut
adam1988
as vrea si eu o recomandare....am avut si eu aceasta boala in urma cu ceva timp in urma iar in urma neglijentei s-a transmis si l-a penis, afectand capul penisului.se manifesta prin mancarimi, o mucozitate eliberata urat mirositoare.este valabil acelasi tratament?
0
18-02-2010, ora 19:07
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut, Adam!

Foloseşte Pimafucin, dar doar până te prezinţi la un dermatolog. Ai nevoie de un consult, pentru a exclude unele complicaţii. Nu ignora şi nu amâna acel consult, este spre binele tău.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.