Timpan fisurat...
Buna ziua! Am 17 ani si sunt baiat, acum 2 zile am petrecut de revelion si am suflat într-o goarna vreo 3 ore. Pe moment nu simteam nimic, cand am intrat in casa imi tiuiau urechile si cu urechea stanga nu aud bine se aude mai putin si parca ar fi infundata. Mentionez ca am tinut acea vuvuzela sau goarna spre urechea stanga. Dupa 2 zile am aceleasi simptome. E ceva de moment? Va trece in cateva zile? Sau e permanent? Va mulțumesc!
e bine sa ajungi maine, poimane la un Medic ORL
Buna ziua.
Am o intrebare daca ma puteti ajuta.
Am fost la un control, si am facut o audiometrie. Frecventele inalte nu le percep pe toate cu urechea dreapta si doctorul a tras concluzia ca as avea timpanul fisurat de la vreo tragere cu armamentul. Mentionez ca lucrez in cadrul mapn. Exista ceva ce se poate face deorece am nevoie de o audiometrie cat mai buna la locul de munca?
Va multumesc
Am o intrebare daca ma puteti ajuta.
Am fost la un control, si am facut o audiometrie. Frecventele inalte nu le percep pe toate cu urechea dreapta si doctorul a tras concluzia ca as avea timpanul fisurat de la vreo tragere cu armamentul. Mentionez ca lucrez in cadrul mapn. Exista ceva ce se poate face deorece am nevoie de o audiometrie cat mai buna la locul de munca?
Va multumesc
1 timpnul fisurat se vede la un simpul consult ORL
de aici trag concluzia ca audiograma a fost facuta doar de un asistent si NU ai fost consultat de un medic ORL
2 CU audiograma si o Timpanograma ( impedansmetrie) mergi la un medic ORL
sa vada investiagtiile si sa vada ureche
3 numai in acest caz o sa ai un raspuns ce ai si daca se mai poate ceva face
daca este nervul auditiv afectat..asa ramane si cu fiecare tragere...surzesti si mai tare daca nu porti antifoane sau casti
de aici trag concluzia ca audiograma a fost facuta doar de un asistent si NU ai fost consultat de un medic ORL
2 CU audiograma si o Timpanograma ( impedansmetrie) mergi la un medic ORL
sa vada investiagtiile si sa vada ureche
3 numai in acest caz o sa ai un raspuns ce ai si daca se mai poate ceva face
daca este nervul auditiv afectat..asa ramane si cu fiecare tragere...surzesti si mai tare daca nu porti antifoane sau casti
Buna seara.
Mama mea are timpanul fisurat de cand era copil si nu prea aude cu urechea respectiva. Recent, are o operatie pe partea dreapta si nu mai aude nici cu cealalta ureche. Exista vreun tratament sau se poate folosi un aparat auditiv?
Va multumesc anticipat.
Mama mea are timpanul fisurat de cand era copil si nu prea aude cu urechea respectiva. Recent, are o operatie pe partea dreapta si nu mai aude nici cu cealalta ureche. Exista vreun tratament sau se poate folosi un aparat auditiv?
Va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Zgomot in ureche
- 51timpan fisurat si infectie?
- 59timpan perforat, sindrom vestibular
- 20am ceva in ureche.
- 12Zgomote in urechea stanga
- 20am nevoie de un raspuns va rog frumos! bubuituri in ureche
- 4infectie la urechea dreapta, care tot apare si tot dispare
- 0timpan fisurat? doare lipirea timpanului?
- 2senzatie ciudata in ureche !!
- 2Sange in ureche, plus dureri de cap
- 2Ganglion inflamat langa ureche
- 14mezotimpanita - otita medie supurata cronica
- 9Ganglion dupa ureche stanga (dantura destul de proasta) raspuns rapid
- 2Este posibil ca un polip care a perforat timpanul sa 'cada'?
- 1mi-am spart timpanul cu un betisor
- 2umflatura urechea dreapta
- 2Intepaturi urechi si tiut
- 6durere usoara si senzatie de presiune in urechi
- 5Ureche infundata
Mai multe informații despre: Urechea perforarea timpanului timpanul fisurat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: