Timpan fisurat...
Buna ziua! Am 17 ani si sunt baiat, acum 2 zile am petrecut de revelion si am suflat într-o goarna vreo 3 ore. Pe moment nu simteam nimic, cand am intrat in casa imi tiuiau urechile si cu urechea stanga nu aud bine se aude mai putin si parca ar fi infundata. Mentionez ca am tinut acea vuvuzela sau goarna spre urechea stanga. Dupa 2 zile am aceleasi simptome. E ceva de moment? Va trece in cateva zile? Sau e permanent? Va mulțumesc!
e bine sa ajungi maine, poimane la un Medic ORL
Buna ziua.
Am o intrebare daca ma puteti ajuta.
Am fost la un control, si am facut o audiometrie. Frecventele inalte nu le percep pe toate cu urechea dreapta si doctorul a tras concluzia ca as avea timpanul fisurat de la vreo tragere cu armamentul. Mentionez ca lucrez in cadrul mapn. Exista ceva ce se poate face deorece am nevoie de o audiometrie cat mai buna la locul de munca?
Va multumesc
Am o intrebare daca ma puteti ajuta.
Am fost la un control, si am facut o audiometrie. Frecventele inalte nu le percep pe toate cu urechea dreapta si doctorul a tras concluzia ca as avea timpanul fisurat de la vreo tragere cu armamentul. Mentionez ca lucrez in cadrul mapn. Exista ceva ce se poate face deorece am nevoie de o audiometrie cat mai buna la locul de munca?
Va multumesc
1 timpnul fisurat se vede la un simpul consult ORL
de aici trag concluzia ca audiograma a fost facuta doar de un asistent si NU ai fost consultat de un medic ORL
2 CU audiograma si o Timpanograma ( impedansmetrie) mergi la un medic ORL
sa vada investiagtiile si sa vada ureche
3 numai in acest caz o sa ai un raspuns ce ai si daca se mai poate ceva face
daca este nervul auditiv afectat..asa ramane si cu fiecare tragere...surzesti si mai tare daca nu porti antifoane sau casti
de aici trag concluzia ca audiograma a fost facuta doar de un asistent si NU ai fost consultat de un medic ORL
2 CU audiograma si o Timpanograma ( impedansmetrie) mergi la un medic ORL
sa vada investiagtiile si sa vada ureche
3 numai in acest caz o sa ai un raspuns ce ai si daca se mai poate ceva face
daca este nervul auditiv afectat..asa ramane si cu fiecare tragere...surzesti si mai tare daca nu porti antifoane sau casti
Buna seara.
Mama mea are timpanul fisurat de cand era copil si nu prea aude cu urechea respectiva. Recent, are o operatie pe partea dreapta si nu mai aude nici cu cealalta ureche. Exista vreun tratament sau se poate folosi un aparat auditiv?
Va multumesc anticipat.
Mama mea are timpanul fisurat de cand era copil si nu prea aude cu urechea respectiva. Recent, are o operatie pe partea dreapta si nu mai aude nici cu cealalta ureche. Exista vreun tratament sau se poate folosi un aparat auditiv?
Va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Operatie timpan
- 11ciuperca la ureche
- 10otita medie seroasa
- 7Dopuri de ceara, urechea infundata. tiuit in ureche
- 7otita seroasa - sfaturi
- 6exista cineva care sa vindecat de mastoidita?
- 11am observat o secretie a urechii drepte care are un miros urat
- 10Otita la adulti
- 4infectie la urechea dreapta, care tot apare si tot dispare
- 7boala rara?
- 4timpanul perforat si aerul cald al feonului
- 23otite repetate la copil de 3 ani
- 0Tinitus
- 6de vreo 2 luni, cind inghit saliva, simt cum urechile ca imi fac 'pleosc'
- 7catar tubar
- 5se poate totusi administra fiind timpanul spart pentru un anume tratament?
- 8ajutati-ma cu o informatie... aud non stop in ureche un puls de azi noapte
- 13Ureche infundata in urma unei lovituri
- 12ma doare urechea si e ceva umflat dupa ureche
- 3zgomot pulsatil puternic in ureche
Mai multe informații despre: Urechea perforarea timpanului timpanul fisurat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: