Tgo si tup marit
Buna ziua. Va rog, ajutati-ma cu o parere, un sfat. Este vorba de mama mea 70 ani care are probleme cu ficatul. La analizele anuale a iesit tgp 75 si tgo 133, în rest glicemie, colesterol bune. Si-a facut o ecografie iar medicul i-a dat sa faca analizele de virus hepatic.
Mama suferă de cardiopatie ischemica, anemie, osteoropoza si i-a destul de multe pastile fara insa protecție pt ficat si stomac ( de multe ori mai i-a pastile si dupa ureche, acum colebil, apoi triferment) Si acum 2 ani, analizele i-au iesit mai mari -tot rog si tup dar nu chiar asa. Este o persoană sedentara si in plus de multă vreme are prob cu constipatia si, i-a laxative. Credeti ca valorile marite pot avea legatura cu pastilele, sedentarism etc? Alcool consuma din ce imi dau eu seama un pahar de vin rosu la masa...dar nu sunt lângă ea sa vad exact. Multumesc
Mama suferă de cardiopatie ischemica, anemie, osteoropoza si i-a destul de multe pastile fara insa protecție pt ficat si stomac ( de multe ori mai i-a pastile si dupa ureche, acum colebil, apoi triferment) Si acum 2 ani, analizele i-au iesit mai mari -tot rog si tup dar nu chiar asa. Este o persoană sedentara si in plus de multă vreme are prob cu constipatia si, i-a laxative. Credeti ca valorile marite pot avea legatura cu pastilele, sedentarism etc? Alcool consuma din ce imi dau eu seama un pahar de vin rosu la masa...dar nu sunt lângă ea sa vad exact. Multumesc
3 comentarii
Chiar citeam pe alt topic ca pastilele gen concor maresc valorile TGO si TGP. Ia asa ceva ? Ar fi indicat sa citit efectele adverse ale medicatiei mamei.
A luat si asa ceva, acum a rămas cu nitropector. Între timp au ieșit si restul analizelor si pentru hepatită b este negativ, si a iesit pozitiv pentru c. O sa le mai repete si vedem ce este de facut. Multumesc pt raspuns.
Partea buna este ca exista tratament care sa distruga hepatita C. Mama l-a facut si era foarte grav. Acum este buna. O sa trebuiasca sa faca dosar, dar important e ca se poate vindeca, Multa sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3TGo+TGP marite
- 3tgo tgp
- 4tgo, tgp, gama gt mare
- 6TGO si TGP
- 5transaminaze mari
- 15dupa ce mi-am facut analize la sange, m-am speriat
- 6TGO si TGP modificate copil 2 ani
- 3Ascarizi, limbrici ?
- 26TGO si TGP, uree serica
- 2Transaminaze +colesterol +bilirubina marite
- 1Analize de rutina: AST-TGO extrem de mare
- 0Rezult analiza
- 3Valoarea AST crescuta la copil de 1 an
- 3Tgo/ast 42, 07 copil 1 an si 8 luni
- 0Tgo si gama gt marite
- 0Analize marite TGO, TGP, TSH, VSH
- 0Probleme de sănătate. transaminazele tot timpul ba se apropie de normal și iar se ridică
Mai multe informații despre: TGO, GOT, AST - transaminaza glutamil oxaloacetica serica, aspartat aminotransferaza
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: