tgo tgp mari. se datoreaza consumului de proteine?

Buna ziua,
Rezultat analize tgo 48 (val normala 34) tgp 65 (val normala 55). Am 34 de ani si de 4 luni practic fitness cu un consum de concentrate proteice bisaptamanal (2 masuri de fiecare data) + regim alimentar din alimentatie uzuala (2 gr proteine pe kg corp + 1 gr carbohidrati per kg corp + 0.5 gr grasimi per kg cop. Eu am 78 kg). 6 mese pe zi, fara alcool, 3 tigari pe zi.
Rezultatul transaminazelor provine de la alimentatia bogata in proteine? Se datoreaza exclusiv concentratelor proteice?
Cum echilibrez alimentatia pentru sustinere efort si crestere masa musculara fara sa afectez ficatul?
Multumesc
Rezultat analize tgo 48 (val normala 34) tgp 65 (val normala 55). Am 34 de ani si de 4 luni practic fitness cu un consum de concentrate proteice bisaptamanal (2 masuri de fiecare data) + regim alimentar din alimentatie uzuala (2 gr proteine pe kg corp + 1 gr carbohidrati per kg corp + 0.5 gr grasimi per kg cop. Eu am 78 kg). 6 mese pe zi, fara alcool, 3 tigari pe zi.
Rezultatul transaminazelor provine de la alimentatia bogata in proteine? Se datoreaza exclusiv concentratelor proteice?
Cum echilibrez alimentatia pentru sustinere efort si crestere masa musculara fara sa afectez ficatul?
Multumesc
3 comentarii

poate ar trebui sa precizezi pt medic
si inaltimea
sanatate
si inaltimea
sanatate

Cel mai bine mergeti la medic nutritionist si medic internist

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9interpretare analize medicale
- 7interpretare analize: proteina C si S
- 18analize urina biochimie si sediment
- 5transaminaze mari
- 6ce alimente pot consuma.. limita admisa de proteine
- 4analize sange, copil de 4 ani jumatate
- 0proteine crescute sumar urina in sarcina
- 4Proteine pentru masa musculara
- 2interpretare analize calciu
- 0interpretare analize medicale
- 3dieta bazata in mare parte pe proteine
- 0deficit de proteine
- 1Proteine pt densitatea masei musculare.
- 0tgo / tgp marite
- 0Rezult analiza
- 0TGO si fostfataza alcalina marite copil 1 an si 6 luni
Mai multe informații despre: Proteinele TGO, GOT, AST - transaminaza glutamil oxaloacetica serica, aspartat aminotransferaza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: