testicule flotante
Buna seara,
Astazi am observat intimplator ca baietelul meu, , in virsta de 6ani si 5 luni, nu avea testiculele coborite in acel moment. Am apasta putin deasupra si ele au coborit pentru putin timp.Eu stiu ca le avea coborite, citeodata mi s-a parut ca nu ar fi la locul lor, dar nu am dat importanta. Informindu-ma, am aflat ca se numesc testicule flotante. Exista riscuri din cauza lor? Mai pot cobori definitiv la virsta aceasta sau este nevoie de o interventie chirurgicala? Trebuie consultat de un medic urolog?
Multumesc pentru raspuns
Astazi am observat intimplator ca baietelul meu, , in virsta de 6ani si 5 luni, nu avea testiculele coborite in acel moment. Am apasta putin deasupra si ele au coborit pentru putin timp.Eu stiu ca le avea coborite, citeodata mi s-a parut ca nu ar fi la locul lor, dar nu am dat importanta. Informindu-ma, am aflat ca se numesc testicule flotante. Exista riscuri din cauza lor? Mai pot cobori definitiv la virsta aceasta sau este nevoie de o interventie chirurgicala? Trebuie consultat de un medic urolog?
Multumesc pentru raspuns
1 comentarii
Daca nu coboara pana la varsta de 7 ani poate fi necesar un consult urologic si eventual o operatiune de fixarela nivelul scrotului. Riscurile sunt pe termen lung- temperatura crescuta intraabdominal poate afecta fertilitatea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2testicol flotant
- 6Testiculi flotanti
- 3Testicul flotant stang
- 1Testicule reactile baietel de aproape 6 luni
Mai multe informații despre: testicule flotante (reactile)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: