test papanicolau modificat

Tocmai ce am primt rezultatul analizelor si as vrea sa stiu daca sunt bune sau nu.
Celule scumoase: celule scumoase atipice care nu pot exclude o leziune intraepiteliala cu grand inalt ASC-H.
Calitatea frotului este satisfacatoare pentru examinare, sunt prezente celule din zone de transformare(endocervicale).Celulele scumoase atipice-nu se poate exclude o leziune scumoasa intraepiteliala de grad inalt ASC-H.Celule poligonale, izolate sau grupuri mici, avand dimensiunea celulelor metaplazice, cu raport nucleo-citoplasmatic crescut, polimorfism, hipercromazie, membrana nucleara neregulata, cromatina neuniform distribuita.
Va multumesc !
Celule scumoase: celule scumoase atipice care nu pot exclude o leziune intraepiteliala cu grand inalt ASC-H.
Calitatea frotului este satisfacatoare pentru examinare, sunt prezente celule din zone de transformare(endocervicale).Celulele scumoase atipice-nu se poate exclude o leziune scumoasa intraepiteliala de grad inalt ASC-H.Celule poligonale, izolate sau grupuri mici, avand dimensiunea celulelor metaplazice, cu raport nucleo-citoplasmatic crescut, polimorfism, hipercromazie, membrana nucleara neregulata, cromatina neuniform distribuita.
Va multumesc !
1 comentarii

Ati primit vreun raspuns? M-ar interesa cat este de grav.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3va rog interpretare PAPANICOLAU
- 2examen citologig babes-papanicolau
- 4la testul papanicolau iese daca ai HSV si HPV?
- 3pt rana pe col... sa fac cauterizare sau nu?
- 4Test Babes Papanicolau.. intrepretare, va rog
- 4am descoperit o rana pe col... Ce presupune recuperarea dupa conizatie?
- 4interpretare rezultate
- 13interpretare rezultat anormal test papanicolau
- 4rog interpretare test papanicolau
- 1examen citiologic babes -papanicolaou
- 2rezultat papanicolau
- 0rezultat papanicolau
- 0Interpretare rezultate Test Papanicolau!
- 0Citologie PAP
- 0Interpretare test papanicolau
- 1Cine imi poate interpreta si mie rezultatul testului Babeș Papanicolau?
- 0Papanicolau
- 0Rezultat Pap
- 0Papanicolau
- 23Displazie col
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: