test papanicolau modificat
Tocmai ce am primt rezultatul analizelor si as vrea sa stiu daca sunt bune sau nu.
Celule scumoase: celule scumoase atipice care nu pot exclude o leziune intraepiteliala cu grand inalt ASC-H.
Calitatea frotului este satisfacatoare pentru examinare, sunt prezente celule din zone de transformare(endocervicale).Celulele scumoase atipice-nu se poate exclude o leziune scumoasa intraepiteliala de grad inalt ASC-H.Celule poligonale, izolate sau grupuri mici, avand dimensiunea celulelor metaplazice, cu raport nucleo-citoplasmatic crescut, polimorfism, hipercromazie, membrana nucleara neregulata, cromatina neuniform distribuita.
Va multumesc !
Celule scumoase: celule scumoase atipice care nu pot exclude o leziune intraepiteliala cu grand inalt ASC-H.
Calitatea frotului este satisfacatoare pentru examinare, sunt prezente celule din zone de transformare(endocervicale).Celulele scumoase atipice-nu se poate exclude o leziune scumoasa intraepiteliala de grad inalt ASC-H.Celule poligonale, izolate sau grupuri mici, avand dimensiunea celulelor metaplazice, cu raport nucleo-citoplasmatic crescut, polimorfism, hipercromazie, membrana nucleara neregulata, cromatina neuniform distribuita.
Va multumesc !
1 comentarii
Ati primit vreun raspuns? M-ar interesa cat este de grav.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3va rog interpretare PAPANICOLAU
- 4Interpretare analize papanicolau
- 2Testul PAPANICOLAU
- 4Babes-Papanicolau
- 5am clasa 2 si 3 (papanicolau)...e grav?
- 4ce inseamna testul papanicolau?
- 3Test Papanicolau
- 13test babes-papanicolau - interpretare rezultate
- 2Interpretare Papanicolau
- 4rezultat test Babes - Papanicolaou... ce inseamna?
- 5rog o interpretare test babes papanicolau
- 1Rezultat papanicolau
- 0Interpretare secretie si papanicolau
- 5Interpretare Papanicolau
- 1Test Papanicolau
- 1Interpretare rezultate analize ginecologie Papanicolau si Ex. microscopic pe frotiu
- 0Rog răspuns urgent - test papanicolau
- 0Buna ziua tuturor, mă poate ajuta cineva cu interpretarea testului Papanicolau
- 0Ce inseamna CIN2
- 0Frotiu Papanicolau clasa II
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: