Test de toleranta la glucoza
Ma numesc Vlad Adrian Gabriel am 25 de ani, 71 kg, 1, 77m inaltime. Am o problema metabolica neidentificata care provoaca mai multe complicatii. Am facut un test de toleranta la glucoza 75 g cu urm rezultate 79, 24 glicemia 0 3.89 insulina
86, 97 30 minute 19.66 ins
73, 49 2 ore 21, 17
71, 85 3 ore 2, 47 ins
Medicul de nutritie boli metabolice si diabet care este profesor universitar a spus ca nu a mai vazut astfel de rezultate si va mai recomanda si alte analize. Precizez ca una din complicatiile boli este ca ce mananc nu prea se absoarbe, daca ar putea avea asta legatura cu rezultatele neobisnuite.Astept pareri si daca mai este nevoie de detalii.
86, 97 30 minute 19.66 ins
73, 49 2 ore 21, 17
71, 85 3 ore 2, 47 ins
Medicul de nutritie boli metabolice si diabet care este profesor universitar a spus ca nu a mai vazut astfel de rezultate si va mai recomanda si alte analize. Precizez ca una din complicatiile boli este ca ce mananc nu prea se absoarbe, daca ar putea avea asta legatura cu rezultatele neobisnuite.Astept pareri si daca mai este nevoie de detalii.
3 comentarii
Nu e nici o problema ca ai glicemii mai mici, daca te simti bine si nu ai nici o problema si ai greutate normala, asta conteaza, nu e nici o boala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Analize medicale
- 8Scadere a tolerantei la glucoza drastica! Sfat va rog!
- 3Urgent! va rog sa imi spuneti ce insemna aceste analize
- 4interpretare analize: leucocite, monocite, glucoza, calciu
- 4meningita acuta virala
- 16Interpretare analize
- 0oare este diabet?
- 3glucoza sangelui 4, 37
- 4glucoza in urina
- 0glucoza mare in sange si urina
- 1Analize diabet
- 8Glicemie oscilanta...
- 2dupa ce i s-a efectuat perfuzie cu glucoza pt. hidratare, are vederea in ceata
- 6Glucoza pentru schizofrenie paranoida
Mai multe informații despre: Glucoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: