tensiune oscilatorie

Buna ziua
Ce sfat ati putea sa-mi dati in urmatoarea problema:
acum trei saptamani am avut tensiunea 150 cu 105, (mi-am luat tensiunea apoi cateva zile la rand si tot in jurul acestor valori se afla) mentionez ca am 35 de ani, dar numai dintr-o intamplare mi-am luat tensiunea deoarece nu am avut nici un simtom, ma simteam bine si eram plina de energie.
Acum urmez un tratament de slabire si ma simt epuizata mi-am luat tensiunea deoarece eram ca o planta si am avut surpriza ca dimineata la ora 9 cand sunt mai rau sa am tensiunea 80 cu 60. Ce ma sfatuiti sa opresc acest tratament?Mentionez ca dupa amiaza si spre seara ajung la valori normale de 120 cu 80.
Ce sfat ati putea sa-mi dati in urmatoarea problema:
acum trei saptamani am avut tensiunea 150 cu 105, (mi-am luat tensiunea apoi cateva zile la rand si tot in jurul acestor valori se afla) mentionez ca am 35 de ani, dar numai dintr-o intamplare mi-am luat tensiunea deoarece nu am avut nici un simtom, ma simteam bine si eram plina de energie.
Acum urmez un tratament de slabire si ma simt epuizata mi-am luat tensiunea deoarece eram ca o planta si am avut surpriza ca dimineata la ora 9 cand sunt mai rau sa am tensiunea 80 cu 60. Ce ma sfatuiti sa opresc acest tratament?Mentionez ca dupa amiaza si spre seara ajung la valori normale de 120 cu 80.
4 comentarii

Tratamentul pentru slabire l-ai inceput recent, dupa ce ai gasit acele valori tensionale mari ? Cu ce este acest tratament ? Cate kg ai , ce varsta si ce inaltime ?

Da, tensiunea a scazut pe perioada tratamentului de slabire.Am 35 ani. inaltime 1, 64 si acum 70 kg aveam 73 kg (am 10 zile de cura)
In perioada cand am avut tensiunea mare mi-am facut niste analize la recomandarea medicului internist si au iesit cu valori normale doar LDL fiind 134.2mg/dl interval de referinta 0-130.
In perioada cand am avut tensiunea mare mi-am facut niste analize la recomandarea medicului internist si au iesit cu valori normale doar LDL fiind 134.2mg/dl interval de referinta 0-130.

Atunci mergi cu cura de slabire ininte - inca 10 kg sa mai dai jos si e deajuns - si monitorizeaza saptamanal TA.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sinuzita si tensiune oculara?
- 9Insufienta cardiaca + hipertensiune arteriala
- 3adolescent si HTA oscilant
- 2tensiune oscilanta
- 6Tensiune oscilanta
- 2tensiune oscilanta
- 13operatie fiere si tensiunea arteriala oscilanta
- 5tensiune oscilanta, senzatie de ameteala permanenta, oboseala si greata
- 2am tensiune oscilanta. ce anticoceptionale pot lua?
- 3Tensiune oscilanta
- 1Senzatii de caldura cu cresterea tensiunii arteriale
- 2Tensiune oscilatorie
- 5tensiune oscilanta-va rog ajutor!
- 0tensiune oscilanta, puls oscilant
- 0prolaps de valva mitrala tensiune oscilanta
- 1Hipertensiune care apare brusc
- 0Leșin cu tensiune mare
Mai multe informații despre: Tensiunea arteriala oscilanta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: