Tendon rupt
Buna seara,
In urma cu vre-o 7 saptamani mi-am rupt tendon-ul de la mana dreapta degetul 3 varful .. (MALLET FINGER D3 MANA DREAPTA )
Am fost la urgenta, si acolo l-au imobilizat cu o orteza cu care trebuia sa stau 3 sapt, fiind sarbatorile... am stat vre-o 6, cand am fost la control si am dat jos orteza degetul era prins, imi statea drept (aproape drept) Problema acuma este ca degetul imi este umflat putin si s-a si lasat putin in jos, nu ma doare.Am o saptamana de cand nu mai port orteza, este ok sa fie umflat locul ? pot sa misc degetu` Vineri am fost la doctor (acelas care am fost de la bun inceput) si mi-a facut film doar ca trebuie sa astept pana vineri pentru ca doar atunci este de garda. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi va rog, precizez ca ruptura s-a produs in momentul in care am vrut sa bag mana in buzunar, degetul s-a agatat de marginea buzunarului si s-a rupt tendonul.
Multumesc,
In urma cu vre-o 7 saptamani mi-am rupt tendon-ul de la mana dreapta degetul 3 varful .. (MALLET FINGER D3 MANA DREAPTA )
Am fost la urgenta, si acolo l-au imobilizat cu o orteza cu care trebuia sa stau 3 sapt, fiind sarbatorile... am stat vre-o 6, cand am fost la control si am dat jos orteza degetul era prins, imi statea drept (aproape drept) Problema acuma este ca degetul imi este umflat putin si s-a si lasat putin in jos, nu ma doare.Am o saptamana de cand nu mai port orteza, este ok sa fie umflat locul ? pot sa misc degetu` Vineri am fost la doctor (acelas care am fost de la bun inceput) si mi-a facut film doar ca trebuie sa astept pana vineri pentru ca doar atunci este de garda. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi va rog, precizez ca ruptura s-a produs in momentul in care am vrut sa bag mana in buzunar, degetul s-a agatat de marginea buzunarului si s-a rupt tendonul.
Multumesc,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28m-am taiat la mana dreapta nervul ulnar complet si medianul partial
- 11Operatie cusut tendon mina stanga-recuperare
- 3tendon ciupit
- 15probleme cu tendoanele la degetele piciorelor
- 11tendon mana stanga
- 3chist crescut pe tendon
- 32tendon deget rupt
- 5Posibile efecte adverse dupa infiltratii genunchi
- 8recuperare dupa rupere a tendonului lui ahile
- 4plaga contuza antepicior drept (mic accident cu flexul)
- 1chist pe tendon pe picior la copil de 3 ani
- 0tendoane si nerv median sectionate
- 10ruptura tendon supraspinos
- 3operatie tendoni flexori si nerv sectionat
- 5ruptură întindere musculara sau de tendon
- 17Tendon deget mare picior rupt
- 0Tendoane sectionate la degetul mic
- 1Tendoane scurte la nastere
Mai multe informații despre: tendoanele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: