tendon deget aratator taiat

23-06-2009
vatrai
Nu este medic/terapeut
vatrai
Pe data de 01.06.09.am taiat cu toporul tendonul flexor dorsal al degetului aratator al maini stangi, am fost operat pe 03.06.09. Acum port o atela gipsata unde sa facut o fereastra pe unde se schimba pansamentul la 2 zile am scos firele la 14 zile de la operatie, dar a aparut o problema cred, simt ca mama sa unflat si in palma si in partea dorsala si cum trebuie sa mai stau cu aceasta atela nu stiu daca este de la vreme sau de la faptul ca mana nu a m-ai fost folosita sau s-a produs o infectie locala de la transpiratie, caci de cand am scos firele nu am m-ai fost la cabinet, ca asistenta a spus sa ma duc cand trebuie sa dau jos atela.Asi dori sa aflu daca m-ai pot sa misc degetu si cam dureaza o recuperare in medie.
1 comentarii
0
28-06-2009, ora 15:22
iuliutz
Nu este medic/terapeut
iuliutz
Si eu am avut tendonul taiat la degetul mare de la piciorul drept. Operatia am avut-o inainte de pasti. Acum pot sa imi misc degetul cam 35 din normal. Recuperare specializata nu am facut. Oricum nu se poate compara piciorul cu mana. Acum pot sa merg normal fara sa schip pot fugi dar nu ca inainte pot cara greutati. Oricum incerc sa nu fortez prea tare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul