Sâni tuberosi intervenție

15-08-2024
Rerere26
Nu este medic/terapeut
Rerere26
Bună ziua, am reala nevoie de ajutor de pe acest forum. Doresc sa fac o intervenție chirurgicală la sâni pentru corectarea unor sâni tuberosi. Am citit ca ar exista varianta unei reconstrucții a glandei mamare și corectare cu grăsime, plus reducerea mameloanelor care au un aspect umflat / herniat. Accept și implant dacă medicul consideră ca e o soluție viabilă. Întrucât nu e un caz sever, nu știu care de mai sus sunt necesare.va rog să mă ajutați cu recomandări de medici specializați pe sâni tuberosi, în zona centru vest a țării. Am vizualizat mai multe pagini ale unor clinici dar absolut toate operațiile au loc pe sâni care nu sunt tuberosi, mai mult pentru estetic (mărire), decât pe corectare, iar pe pagină nici nu se face vorbire de această deformitate. Am fost și la o clinică însă, deși aspectul de sân tuberos este absolut vizibil, medicul nu a constatat ca atare. Multumesc !
1 comentarii
0
04-09-2024, ora 07:25
elly890
Nu este medic/terapeut
elly890
bună și eu sunt în aceeași situație
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: sani tuberosi

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sân tuberos și mastopexie
  •