tendoane si nerv median sectionate
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat:
Am tendoanele degetelor 3 si 4 + tendon median sectionat de la mana dreapta. Am fost operat la sp. Floreasca din Bucuresti.
La externare cand am ajuns acasa tendonul degetului mijlociu a cedat si am fost operat a 2 oara.
Dupa operatie am constatat ca degetul mijlociu a ramas flexat mai mult decat celelalte aproape de 45 *.
Am stat cu atela gipsata 5 saptamani dupa care doctoral mi-a recomandat sa indrept degetul mijlociu in apa calda facand exercitii.
Zis si facut numai ca, dupa ce acesta s-a indreptat a ramas umflat sil pot indoi jumatate dar nu am nici un control asupra lui ( in sensul ca e foarte moale). Este posibil ca la a doua operatie tendonul de la degetul mijlociu sa fi fost suturat mai lung? si din aceasta cauza sa nu se recupereze macar ca degetul inelar? nici degetul inelar nu da f mult randament (desi in acesta am o oarecare forta).
Mentionez ca deja au trecut 2 luni de la recuperare si nu am nici o dovada clara de recuperare.
Vreau sa va intreb daca-mi voi recupera degetele vreodata in intregime sau macar 90 % si ce ma sfatuiti sa fac.
Multumesc anticipat
Va rog sa ma ajutati cu un sfat:
Am tendoanele degetelor 3 si 4 + tendon median sectionat de la mana dreapta. Am fost operat la sp. Floreasca din Bucuresti.
La externare cand am ajuns acasa tendonul degetului mijlociu a cedat si am fost operat a 2 oara.
Dupa operatie am constatat ca degetul mijlociu a ramas flexat mai mult decat celelalte aproape de 45 *.
Am stat cu atela gipsata 5 saptamani dupa care doctoral mi-a recomandat sa indrept degetul mijlociu in apa calda facand exercitii.
Zis si facut numai ca, dupa ce acesta s-a indreptat a ramas umflat sil pot indoi jumatate dar nu am nici un control asupra lui ( in sensul ca e foarte moale). Este posibil ca la a doua operatie tendonul de la degetul mijlociu sa fi fost suturat mai lung? si din aceasta cauza sa nu se recupereze macar ca degetul inelar? nici degetul inelar nu da f mult randament (desi in acesta am o oarecare forta).
Mentionez ca deja au trecut 2 luni de la recuperare si nu am nici o dovada clara de recuperare.
Vreau sa va intreb daca-mi voi recupera degetele vreodata in intregime sau macar 90 % si ce ma sfatuiti sa fac.
Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 57tendon sectionat
- 12Ruptura de tendoane
- 28m-am taiat la mana dreapta nervul ulnar complet si medianul partial
- 14intindere tendon-ligament la talpa
- 15probleme cu tendoanele la degetele piciorelor
- 7Ruptura de tendon cvadricipital
- 32tendon deget rupt
- 4tendon deget aratator taiat
- 5Posibile efecte adverse dupa infiltratii genunchi
- 1problema ligament colateral intern genunchi sau tendon
- 5Mana umflata in urma unei lovituri, zona tendoanelor.
- 10ruptura tendon supraspinos
- 3operatie tendoni flexori si nerv sectionat
- 13Tendon Ahilian
- 4Umflatura dureroasa pe tendonul ligametul gatului (lateral)
- 17Tendon deget mare picior rupt
- 0Recuperare dupa operatie a tendoanelor extensoare
Mai multe informații despre: tendoanele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: