(Suspect sinuzita)durere cap+fotofobie+ochi inflamati si uscati
Acum o saptamana am inceput cu o usoara fotofobie care continua si acum, mai apoi a inceput senzatia de oboseala si o durere usoara in zona piramidei nazale chiar pe linia nasului.Mai apoi acea durere s-a extins si sub ochi si in coltul lor intern si simt ochii foarte obositi si inflamati; ochii sunt uscati si cu vinisoare rosii, parca se lipesc putin mai ales la colturi(nu lacrimez deloc, iar cand imi venise deja sa plang de durere s-a simtit o durere puternica intre ochi).De asemenea am dureri in tot capul:tamplele, in special pe partea stanga unde si ochiul e mai rosiatic, zona din spatele urechilor si portiunea din spate a craniului pana in zona parietala ca o presiune.Tin sa mentionez ca durerile de neurocraniu sunt mai puternice decat cele resimtite la nivelul fetei. Alimentația este la fel ca pana acum, dorm 8-9 ore pe noapte(ma culc cam pe la 1).Stau pe telefon relativ mult, dar si pana acum stateam.Am ochelari facuti acum un an si jumatate, am protectie pt telefon/pc, dioptrie de -0.25 la ochiul dtept(cel mai inflamat acum e cel stang).Maine merg la medicul de familie, acesta suspecteaza o sinuzita, dar nu inteleg de unde simptomatologia de la nivelul ochilor si durerea puternica de tample/ din spatele capului. Nu am febra, nu lacrimez, iar narile au fost usor infundate(ba una, ba cealalta dar nesesizabil...dupa Olynth nu mai sunt). Am si presiune arteriala relativ mică: sistolică (96-102) diastolică(60-62), puls 70-75.Nu fumez, nu consum alcool, varsta mea e de 21 de ani.Nu inteleg care ar fi cauzele posibile.
3 comentarii
radiogarfii radacina dintilor si consult Stomatologie
Asa și cauza??
Dacă e sinuzita Odontogena se tratează la chirurgia Maxilo Faciala. De asta am spus. Radiografie dentara!!!
2 dacă nu e legata de infecții dentare. Se fac punții la med orl
Dacă e sinuzita Odontogena se tratează la chirurgia Maxilo Faciala. De asta am spus. Radiografie dentara!!!
2 dacă nu e legata de infecții dentare. Se fac punții la med orl
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3conjunctivita+fotofobie
- 5un sfat pentru conjunctivita cu fotofobie
- 1fotofobie+senzatie de corp strain.
- 2Copil de 3 ani si jumatate acuza durere la ochi si ca il deranjeaza lumina
- 0Durere atroce unilaterala de cap
- 0Fotofobie
Mai multe informații despre: Fotofobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: