Sunt sau nu însărcinată?

24-04-2021
Bambola01
Nu este medic/terapeut
Bambola01
Buna ziua, pe dat de 4 aprilie am avut contact sexual neprotejat, din calculele calendarului eram in a14 a zi de ovulație. Precizez faptul ca pe data de 8 am avut o asa zisa sangerare de culoare roz la inceput si apoi spre rosu care a tinut 3 zile desi menstruația ar fi trebuit sa înceapă pe data de 18 aprilie. Urinez des iar dupa acea sangerare am avut stari de greață mentionez ca menstruația nu a venit desi nu am avut niciodată dereglări. Pana ieri am facut 3 teste de sarcian si toate au ieșit negativ. Ce ma sfătuiți?
2 comentarii
1
24-04-2021, ora 21:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Test de sarcina la 3 saptamani de la contact. Maine.
0
15-05-2021, ora 18:38
Gabrielavd
Nu este medic/terapeut
Gabrielavd
Buna, îmi cer scuze ca ma bag peste postare, dar la a mea nu am primit niciun răspuns și sunt destul de îngrijorată.. Data fiind situația mea, in care abia peste o săptămâna jumătate am programare la ginecolog, am zis sa va întreb, poate ati trecut sau ati mai auzit ceva asemanator cu ceea ce mi s-a întâmplat mie. Ne dorim un bebe de peste un an, in fiecare luna fiind așteptarea și emoția, însă nu s-a întâmplat pana acum. In schimb, luna asta m-am confruntat cu o situație cu care nu m-am întâlnit niciodată, și ca sa va fac sa înțelegeți o sa încep cu începutul: am cm regulat, 28-30, poate chiar 31 zile, ultima menstruație fiind 8-10 Aprilie, fiind mai puțin cantitativa ca de obicei, ce-i drept. Ovulatia petrecându-se undeva pe
23-24 Aprilie (după calculele mele), perioada in care am avut contact. Tot dupa calculele mele, menstruație trebuia sa-mi vina pe 8 Mai, terminându-se tot pe data de 10, însă pe data de 1 Mai m-am trezit cu 2-3 picături maronii pe lenjerie, cu 2 firicele de sânge (aceeași culoare) urmate de aceeași scurgere maronie la stergere. Scurgerea maronie a continuat 2-3 zile in aceeași maniera (2-3 picaturi pe lenjerie + la stergere), după care acest “spotting”(ca sa-i zic așa), a început sa fie roșiatic. In prima faza l-am luat drept sângerare de nidatie dar a continuat așa, in același fel, in fiecare zi, neavând o cantitate normala de sânge eliminat (ca la menstruație de exemplu) vreo 10 zile, adică pana pe 11 Mai, suprapunându-se peste perioada in care mie trebuia sa-mi vina menstruația (8-10 Mai). Simptome de menstruație nu am, de obicei aveam cu o săptămâna înainte dureri de spate, de burta, mi se întăreau sânii, acum, nimic. Teoretic, astăzi - 15 Mai, ar fi a 7-a zi de întârziere, de venit menstruația nu a venit. Am făcut 2 teste de sarcina, unul pe 12 Mai și unul pe 13, ambele fiind negative.. ma nelinisteste teribil situația asta, având in trecut (Noiembrie) și o sarcina oprită din evoluție (la 5 săptămâni).. ultimul control ginecologic a fost făcut anul trecut, in Octombrie, atunci nu aveam chisturi sau răni pe uter care sa provoace sângerări.
Dacă ati avut ceva similar, sau ati auzit, va rog un sfat, orice e bine venit.. pana ajung la programare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul